Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Ved Trekanten 20B,
9220 Aalborg Øst

Rækkehus 90 m2 3 rum
Pris 1.745.000 kr

Charmerende rækkehus i naturskønne omgivelser kun 10 minutter fra Aalborg Centrum

Hvis I drømmer om en bynær adresse, der samtidig er omkranset af naturskønne omgivelser, så bør I se nærmere på dette rækkehus i Øster Uttrup i Aalborg Øst. Her får I et velholdt og super charmerende hjem med tre veldisponerede værelser. Derudover kan I se frem til en solvendt have med terrasse.

Indenfor hersker der en indbydende atmosfære med en hyggelig stue med trægulv, hvor et skønt lysindfald strømmer ind gennem sprossevinduerne, velholdt køkken med klassisk hvide elementer og nyt badeværelse. I stuen er der plads til både spisesektion og en sofagruppe til aftenafslapningen, og med terrassedøren bringes udemiljøet nemt i spil. Etagen rummer endvidere et bryggers til vaskefaciliteterne, mens soveafdelingen udfolder sig på førstesalen med tre indretningsvenlige værelser. Glæd jer til at træde ud i haven, der omkranses af en tæt, opvokset hæk, som uden tvivl bliver et yndet opholdssted til solskinstimerne og sommerens talrige grillmiddage, da hele miljøet er optimalt orienteret mod syd. Endvidere råder ejerforeningen over et skønt fællesareal med lille fodboldbane, legetårn og trampolin til familiens mindste.

I bosætter jer i en hyggelig landsby med et idyllisk gadekær og et godt sammenhold i nærmiljøet, hvor man kommer hinanden ved. I forsamlingshuset afholdes der eksempelvis en masse sociale aktiviteter med blandt andet dilettantteater og fester samt ugentlig fællesspisning. Området byder endvidere på naturrige oplevelser såsom Villys legeplads, naturforhindringsbane og Hesteskoen ved Limfjorden. Inden for få hundrede meter kan I gå en tur i skoven, hvor der også er en stor overdækket bålplads med bænke og borde. Perfekt til børnefødselsdagen eller hygge med hele familien.

På gåben når I nemt nærmeste supermarked, Mellervangskolen og flere daginstitutioner, mens der er kort afstand til det nye supersygehus. Alt i alt et trygt og hyggeligt miljø og samtidig tæt på alt hvad der er behov for i hverdagen både for børnefamilien, det unge par som stadig tiltrækkes af det pulserende bymiljø tæt på eller for den ældre generation, som ønsker roen og det nære fællesskab som findes i Øster Uttrup.

Ved Trekanten 20B,
9220 Aalborg Øst

Type Rækkehus Boligareal 90 m2
Værelser
3
Pris 1.745.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.579 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00641 Byggeår 1989 Energimærke b Plan 2

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1618357074lobth1618357074@ec1618357074
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg