Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Rantzausgade 19, 2. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 61 m2 2 rum

Charmerende og spændende taglejlighed

På en super central adresse i Aalborg med hele byen for dine fødder finder du denne spændende og helt unikke taglejlighed. Her er tale om en flot og charmerende bolig, som på bedste vis kombinerer sjælen fra en gammel ejendom med moderne komfort. Pladsen er optimalt udnyttet med inddragelse af en hems oppe under kip, og planløsningen er lys, åben og indbydende.

Med adresse i den hyggelige Rantzausgade ligger alting simpelthen i spadsereafstand. Byliv, kulturoplevelser, spisesteder, butikker og byens grønne åndehuller kræver det ikke engang en cykel at nå, og skal du ud omkring i landet, tager det knap fem minutter at gå til toget.

Ejendommen, der er fra 1898, passer perfekt ind i gadens stemningsfulde omgivelser, og inde bag porten ligger der et tilsvarende rart gårdmiljø med fin mulighed for at slappe af udendørs. Takket være placeringen på anden sal får boligen et fint lysindfald, og du kan glæde dig til et hjem med en lys og let stil, der står flot sammen med det rustikke præg, som de synlige bjælker fra tagkonstruktionen tilfører.

Det smukke sammenhængende opholdsrum har god plads til møblering med både sofaarrangement og spisebord, og hvad du ellers måtte ønske dig. I åben forbindelse med opholdsrummet får du et flot og topmoderne køkken med grebsfri elementer og god arbejdsplads samt mulighed for at benytte køkkendisken til en ekstra spiseplads.

Over køkkenet er der indrettet en lækker hems med mange anvendelsesmuligheder, og herudover har boligen et egentligt værelse med fin plads til en dobbeltseng samt et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

Dette er kort sagt en lejlighed, der bare skal ses, hvis du drømmer om en lækker og unik bolig tæt på alting. Kontakt os for yderligere information og en fremvisning.

Rantzausgade 19, 2. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 61 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00265 Byggeår 1888 / 1990 Energimærke d Plan 2

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1580167175lobth1580167175@bak1580167175
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg