Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Bellahøj 1,
9000 Aalborg

Villa 160 m2 6 rum
Pris 2.898.000 kr

Charmerende familievilla i attraktivt område

På pragtfulde Bellahøj i Vejgaard udbydes denne solide villa med plads til hele familien.

Bellahøj byder på et aktivitetsrigt nærområde med alt hvad familien har brug for indenfor kort afstand, med bl.a. indkøbsmuligheder, institutioner, børnehaver og foreningsliv. Kun få meter fra ejendommen finder du Vejgaard Østre Skole. Desuden er der kort afstand til Aalborgs fantastiske havnefront som byder på både kulturelle og kulinariske oplevelser.

Villaen fra 1976 fremtræder storslået med den kendte gamle hængebøg i baggrunden og byder velkommen indenfor i en stor entré. Stueplan byder på en stor og lys vinkelstue med brændeovn og parketgulv, samt masser af plads til både daglig- og spisestue. Herfra har du adgang til det rummelige køkken m. alt i hårde hvidevarer og god plads til spisebordet. Derudover har du i stueplan et charmerende badeværelse og funktionelt bryggers med vaskesøjle.

På førstesalen har du et moderne badeværelse med gulvvarme, hvor der bl.a. er stilrene grå klinker, flot væghængt toilet og brusekabine med glasvægge. Derudover er der hele 4 værelser og multifunktionel stue der indbyder til spil og leg, samt med udgang til den store overdækket altan.

Til huset får du ydermere en stor garage på hele 42 kvm., der kan bruges til familiebilen, børnecykler eller måske den pladskrævende hobby.

Bestil din fremvisning allerede i dag og kom med indenfor på Bellahøj 1!

Bellahøj 1,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 160 m2
Værelser
6
Pris 2.898.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.167 kr Udbetaling 145.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00380 Byggeår 1976 Energimærke c Plan 2 Grund 1.453 m²

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1586453194lobth1586453194@bak1586453194
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg