Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Karnersvej 7C,
9000 Aalborg

Villa 136 m2 4 rum
Pris 3.998.000 kr

Charmerende, arkitekttegnet villa nær centrum i Aalborg

På en lukket vej i Aalborg-bydelen Vejgaard ikke langt fra centrum ligger denne unikke, arkitekttegnede villa på 234 etagemeter, som nu kan blive jeres. Hjemmet fremstår flot med originale detaljer, og planløsningen er rigtig god. I kan se frem til en stor, lys stue med forbindelse til køkkenet samt tre værelser, et gæstetoilet og et badeværelse. Dertil kommer en rummelig og tør kælder samt en dejlig, lukket have.

Beliggenheden er virkelig attraktiv, og I flytter ind på en rolig og børnevenlig villavej tæt på både hverdagsbehov og byens faciliteter. I gåafstand finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætsfaciliteter og busstoppested. Der er også kort vej til de to gymnasier i området, og så vil pendleren sætte pris på den overskuelige afstand til motorvejen såvel som Aalborg Station. Endelig kan I hurtigt cykle til centrums mange fristelser.

Villaen fra 1955 toner frem med et unikt ydre, som karakteriseres af en betonfacade med små natursten samt markante vinduespartier med de originale teaktrærammer om flere af dem.

I den store stue imponerer loftshøjden og det kæmpe vinduesparti med dobbeltdøre, hvorfra sollyset strømmer frit ind. Her kan I samle familien om en masse hyggelige stunder, og takket være den megen plads er indretningsmulighederne nærmest uendelige. Køkkenet er praktisk placeret i åben forbindelse og er nydeligt udført med hvide fronter samt en stenbordplade.

I en samlet afdeling ligger badeværelset med brus samt de tre værelser, alle tre værelser er forsynet med indbyggede skabe. Gæstetoilettet finder I ved entréen. Som en ekstra bonus får I en yderst anvendelig kælder, der byder på tre disponible rum og et vaskerum.

Grundarealet tæller 809 m2, og haven består primært af græsarealer samt få træer og buske. Dertil hører den sydvendte fliseterrasse, som let lader sig arrangere med havesættet og grillen, så sommeren kan nydes under åben himmel.

Karnersvej 7C,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 136 m2
Værelser
4
Pris 3.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.815 kr Udbetaling 200.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01045 Byggeår 1955 Energimærke C Plan 2 Kælder 98 m² Grund 809 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg