Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Skipper Clements Gade 1, 3.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 169 m2 4 rum
Pris 3.495.000 kr

Charmerende lejlighed på 246 etagemeter centralt i Aalborg

Nu har I chancen for at overtage nøglerne til denne firværelses penthouselejlighed nær Salling og gågaden i Aalborg. Her får I en fantastisk bolig på 169 m2 med mange detaljer og dertil en anvendelig overetage på hele 77 m2.

Lejligheden ligger fredeligt i højden og indtager både tredje og fjerde sal i en flot ejendom fra 1912. Her får I brugsretten til et dejligt fællesareal med græsplæne og bordebænkesæt samt fine parkeringsforhold bag ved bebyggelsen.

Inden døre kan I se frem til en fremragende planløsning, der byder på tre reelle værelser, der foruden et soveværelse let indrettes til børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre finder I to badeværelser med regnbruser i brusenichen, et gæstetoilet i samme stil som badeværelserne og et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne.

Det centrale samlingspunkt bliver uden tvivl det skønne køkken-alrum med skibsplankegulv og stuen, der er adskilt af franske døre. Køkkenet præsenterer sig nydeligt med hvide fronter toppet af en lakeret bordplade, mens kogezonen er integreret i en sort marmorbordplade. Alle hårde hvidevarer er desuden skiftet inden for det sidste halve år. I alrummet har I adgang til et viktualierum, og spisebordet får her en naturlig placering nær det sydøstvendte vindue. I den tilstødende stue indretter I nemt et herligt siddeområde med bløde møbler og brætspil på sofabordet. Læg mærke til det fritlagte træværk, der understreger hele lejlighedens klassiske udtryk.

Den indvendige trappe fører op til førstesalen, der byder på et disponibelt rum og en stor repos med mulighed for at etablere et kontor.

Med adresse på Skipper Clements Gade 1 får I fredelige omgivelser og kun fem minutters gang til Salling og gågaden. Her er I aldrig langt væk fra tøjbutikker, luksusdelikatesser og friskbagt brød, mens et væld af caféer, spisesteder og barer, biografen og de flotte gåture ved havnen og i Kildeparken forsøder tilværelsen.

Ring for en fremvisning.

Skipper Clements Gade 1, 3.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 169 m2
Værelser
4
Pris 3.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.607 kr Udbetaling 175.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00371 Byggeår 1912 Energimærke d Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1586453910lobth1586453910@bc1586453910
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg