Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Finlandsgade 10, ST. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 73 m2 3 rum
Pris 1.495.000 kr

Charmerende 3Ver i Aalborg

Nu har du chancen for at overtage nøglerne til denne skønne lejlighed nær grønne områder og havnen i Aalborg. Her får du en veldisponeret bolig, der fremstår fuldstændig indflytningsklar. Velkommen til.

Lejligheden ligger lettilgængeligt i stueetagen i en klassisk ejendom fra 1925, der tilknyttet har et flot gårdhavemiljø. Inden døre kan du se frem til flere charmerende detaljer såsom fyldningsdørerne, de pæne gulve og lysindfaldet fra vinduerne, der skaber en helt særlig stemning.

Du bydes indenfor i entréen, hvor vaskefaciliteterne installeres i et mindre, disponibelt rum overfor hoveddøren. Rundturen fortsætter herefter til det moderne køkken, der er funktionelt opstillet langs det ene hjørne med en kogezone integreret i bordpladen. Herefter møder du den lyse stue, hvor sofaarrangementet placeres i den ene ende. Langbordet kan derimod arrangeres i den modsatte ende eller i det tilstødende gennemgangsværelse, der har direkte adgang til badeværelset med separat bruseniche.

Lejlighedens resterende kvadratmeter råder over et værelse mere, der let møbleres med trekvartseng, og hvor garderoben anbringes i det indbyggede skab.

Du bosætter dig med kort cykelafstand til alle midtbyens mange caféer, restauranter og butikker. Inden for en radius af cirka én kilometer finder du desuden hverdagens fornødenheder såsom indkøb, busstoppested og uddannelsesinstitutioner, og i Østre Anlæg eller hen ad havnefronten kan du gå eller løbe dejlige ture i det fri. Hvis du pendler til arbejde eller studie, er togstationen og motorvejen ligeledes lettilgængelige.

Alt i alt en charmerende og velindrettet bolig med en glimrende beliggenhed nær by, park og vand. Kontakt os allerede i dag og få en fremvisning.

Finlandsgade 10, ST. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 73 m2
Værelser
3
Pris 1.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.624 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00405 Byggeår 1926 Plan 1

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1590784395lobth1590784395@hi1590784395
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg