Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hadsundvej 10, 2. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 71 m2 2 rum
Pris 1.298.000 kr

Charmerende 2V midt i Vejgaard

På den attraktive beliggenhed i Vejgaard nær centrum, tæt på Østre Anlæg, havnemiljøet samt alle hverdagens nødvendigheder, ligger denne fine lejlighed i god stand. Her kan du se frem til en stor stue, et rummeligt soveværelse, et pænt og funktionelt køkken og et godt badeværelse med separat bruseniche. Derudover er lejligheden perfekt som forældrekøb.

Velkommen til:
Du bosætter dig ganske attraktivt, for fra din kommende adresse har du gå- eller cykel afstand til det meste. Alt det praktiske i form af indkøb, apotek og busforbindelser ligger under 300 meter fra lejligheden. Derudover når du hurtigt til det idylliske Østre Anlæg i øgadekvarteret, hvor du kan nyde de grønne omgivelser i fritiden, mens cyklen nemt bringer dig til centrums herligheder og det rekreative miljø på havnen. Endelig skal du blot træde i pedalerne i et kvarter, før du rammer Aalborg Universitet.

Lejligheden befinder sig på anden sal i en nydelig ejendom fra 1937, og her bliver du også en del af en velfungerende ejerforening. Fra gården er der adgang til en fælles altan og mulighed for at parkere din cykel i et cykelskur.

Indenfor hersker en charmerende stemning, og hjemmet fremstår generelt velholdt og indbydende. De gennemgående plankegulve i stue og soveværelse er afhøvlet i 2017, mens vinduet i køkkenet er udskiftet i år 2022. Loftet i stuen er pyntet af en fin stukkatur, og rummet har en god størrelse med et dejligt lysindfald. Du får dermed frie hænder til at indrette både en sofasektion og en spiseafdeling, så vennerne kan inviteres på middag.

Køkkenet er veludnyttet og rummer både en opvaskemaskine samt en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Til slut får du et pænt badeværelse med en separat bruseniche og et væghængt toilet.

Har du fået lyst til at se mere? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Hadsundvej 10, 2. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 71 m2
Værelser
2
Pris 1.298.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.513 kr Udbetaling 65.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00952 Byggeår 1937 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg