Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Ryesgade 51, 1. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 52 m2 2 rum
Pris 1.148.000 kr

Charmerede og lys 2V’er centralt i Aalborg

Med gåafstand til centrum, havnemiljøet og grønne arealer bliver du mødt af denne skønne toværelses lejlighed på Ryesgade 51 i Aalborg. Her får du en bolig med flere charmerende detaljer, og tilmed hører der en stor og solrig gård med til ejendommen.

Fra hoveddøren ligger byens tilbud for dine fødder. Blot 200 meter væk når du Fjordparkens rekreative område, hvor du om sommeren vil møde mange, der spiller bold eller hygger sig med at grille. Går du lidt videre kommer du til havnen med restauranter, hvor også sejlklubben holder til. Indkøb, busstoppested og centrum er lige i nærheden, og fra Aalborg Vestby Station kører regionaltogene.

På adressen venter der en murstensejendom med tegltag fra 1928, og på førstesal kan du træde over dørtærsklen til dit nye hjem. Fra fordelingsentréen breder trægulvet sig ud i lejligheden, og især det største værelse fremstår nydeligt med stuk og smukke radiatorskjulere. Takket være fordelingsentréen finder både singlen, parret samt to venner en ideel bolig her, og dette rum kan således indrettes som værelse såvel som en stue.

Også det mindre værelse byder på de fine radiatorskjulere, og begge rum tilføres desuden et dejligt lysindfald. I køkkenet kan du udfolde dine kulinariske evner på gaskomfuret, og afslutningsvis får du et badeværelse.

Solens stråler kan nydes i gården med bordbænkesæt på græsplænen. Der er lagt ny belægning hernede i 2015, og du har endda mulighed for at leje en carport til bilen eller parkere cyklen i cykelskuret. Derudover kan du se frem til en veldrevet ejerforening.

Lyder det, som lige dét, du leder efter? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning..

Ryesgade 51, 1. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 52 m2
Værelser
2
Pris 1.148.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.620 kr Udbetaling 60.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00259 Byggeår 1928 Energimærke e Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1569202612lobth1569202612@bk1569202612
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg