Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Ida Maries Vej 14,
9000 Aalborg

Villa 131 m2 4 rum
Pris 4.395.000 kr

Charmende villa med hyggelig gårdhave i Indre Hasseris

I Indre Hasseris finder I denne sjældent udbudte villa, som I nu kan blive de næste ejere af. Huset er ideel til den lille familie eller parret, der ønsker en sublim beliggenhed i rolige omgivelser og alligevel nær byens pulserende liv.

Fra adressen er skole, daginstitution og indkøbsmuligheder placeret i en radius af halvanden kilometer. Herudover er der under 900 meter til Nordens Kridtgrav, hvor I kan spadsere ture og beundre omgivelserne. Vil I et smut til Aalborg centrum, tager det blot ti minutter på cyklen, før I er omgivet af butikker, spisesteder og kulturelle oplevelser.

Ved ankomst til adressen kan bilen parkeres i den integrerede carport. Herefter kan I bevæge jer indenfor, hvor I bliver mødt af 131 m2 fordelt over halvandet plan, som i 2009 blev istandsat med gipslofter over alt samt spots. Den fuldmurede og arkitekttegnede bolig byder på spændende og flotte detaljer, og i stuen kan I glæde jer over loft-til-kip med fritlagte bjælker, der skaber en rummelig følelse. Videre er der i stuen en indbygget brændeovn og fine indretningsmuligheder til sofaerne. Videre finder I køkken-alrummet, hvor der er behagelig gulvvarme under klinkerne, og det flotte uno form-køkken fra 2009 fremtræder nydelig toppet af en træbordplade og udstyret med kvalitets hårde hvidevarer. Endelig afrundes stueplan af et toilet og et bryggers, inden I kan gå ovenpå, hvor gangen giver indgang til to værelser, der begge har skabsvæg. I får også adgang til badeværelset med elementer fra Boform og en stenbordplade med indstøbt håndvask.

Udenfor venter den skønne og ligetil gårdhave, hvor I virkelig kan slappe af og nyde omgivelserne. Gårdmiljøet er belagt med sten og omkranset af hæk, så I kan opholde jer ugeneret i havemøblerne.

Lyder dette som jeres kommende bolig? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Ida Maries Vej 14,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 131 m2
Værelser
4
Pris 4.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.194 kr Udbetaling 220.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00580 Byggeår 1986 Energimærke c Plan 2 Grund 267 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1618352727lobth1618352727@td1618352727
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg