Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Ladefogedvej 6,
9280 Storvorde

Villa 136 m2 4 rum
Pris 998.000 kr

Charmerende toplansvilla med helt unikt havemiljø

Velkommen til Ladefogedvej 6 i det charmerende Mou et par kilometer udenfor Storvorde! Her befinder I jer centralt i byen på en rolig villavej, hvor både indkøb, børnehave, skole m.v. kan nås til fods på blot 5 minutter.

Villaen rummer 136 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan. Boligen er løbende moderniseret og fremstår derfor klar til indflytning!

I stueplan finder I den indbydende stue med brændeovn, hvor der god plads til både sofamiljø og spisestue. Gennem de charmende franske døre får I adgang til det lyse køkkenalrum, hvor en fin halvmur opdeler alrum og køkken. Køkkenet fremstår lækkert i hvide elementer og med en mørk bordplade der skaber en særdeles god kontrast mellem elementerne. Desuden har du i stueplan et funktionelt gæstetoilet.

Kælderplan fremstår yderst moderne efter en gennemgribende renovering. Her finder i 2 gode og store værelser, hvoraf det ene har en stor skabsvæg med skydelåger. Desuden finder I et stort badeværelse med muret bruseniche, samt stort bryggers med vaskemaskine og egen indgang direkte til kælderplan.

Ejendommen byder desuden på en yderst unik kinesisk inspireret have, hvor vedligehold er minimalt til trods for den står prydet med både ral, prydbuske og blomster. På havesiden har I desuden en skøn solrig og ugeneret terrasse og prikken over i’et er det store udendørsspa placeret i bunden af haven.

En ganske unik bolig, der bare skal opleves!

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag!

Ladefogedvej 6,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 136 m2
Værelser
4
Pris 998.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.279 kr Udbetaling 50.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00552 Byggeår 1932 Energimærke c Plan 2 Kælder 68 m² Grund 275 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1604119896lobth1604119896@kt1604119896
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg