Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Bjørnbakvej 25,
9260 Gistrup

Villa 154 m2 3 rum
Pris 1.748.000 kr

Charmende og velholdt træhus i Fjellerad – en sand oase

I Fjellerad venter dette hyggelige og velholdte træhus på nye beboere, der kan se frem til at bo i et fantastisk lokalsamfund omkring 20 kilometer syd for Aalborg og blot 9 kilometer fra det nye Supersygehus. Byen har købmand og skole, hvorfor hverdagen bliver nem at planlægge. Glæd jer også til at indrette boligen, der har en spændende grundplan med køkken, stue, værelse og badeværelse i stueplan, mens første sal har toilet og et stort opholdrum, som I kan inddele efter behov.

Er I vilde med naturen, er Fjellerad det helt rigtige valg for jer, her bor I nemlig kort fra marklandskaber og landlig idyl. I byen er der også et rekreativt område ved gadekæret. Derudover kan I handle ind ved købmanden nær huset, og er der børn i familien, kan de gå til skolen, mens I også finder pasningstilbud til de yngste nær jer. Der er busstoppested 250 meter fra huset, og pendleren kan sætte kursen mod Aalborg, der nås på omtrent et kvarter i bilen.

Der er passet på det nydelige træhus, der er bygget af fyr fra nordsvenske skove. Vinduerne er med lavenergiglas, ligesom der er et godt indeklima og indbydende rammer med dejlige lysindfald. I det fine køkken med klassiske udskæringer er der dør direkte til haven, så I kan bage surdejsboller til lyden af fuglefløjt og nyde morgenmaden i spisekrogen. Vinkelstuen er også udstyret med havedør og markante sprosseruder. Endelig har etagen et bryggers, et værelse samt et badeværelse. På første sal træder I op i et dejligt opholdsrum, som er forbundet med balkonen, hvorfra udsigten over trætoppe og hustage er noget særligt. På praktisk vis har etagen også et toilet.

Haven er lukket, privat og fredelig, så her får I et virkelig dejligt uderum med fristende frugtbuske og træer. På det stemningsfulde, overdækkede terrasseareal kan I nyde morgenkaffen, mens fliseterrassen inviterer jer ud i solen. Der er desuden carport, værksted og hønsehus på ejendommen.

Bjørnbakvej 25,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 154 m2
Værelser
3
Pris 1.748.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.741 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00728 Byggeår 2000 Energimærke C Plan 2 Grund 1.018 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1638342469lobth1638342469@ec1638342469
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg