Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Petersborgvej 50,
9000 Aalborg

Villa 139 m2 5 rum
Pris 3.295.000 kr

Bolig på 249 m2 etagemeter med fantastisk beliggenhed i Vejgaard

Hverdagens puslespil bliver let at løse med adresse på Petersborgvej 50 i Vejgaard, hvor I har nem adgang til byens butikker og alle hverdagens fornødenheder. Boligen byder på hele 249 etagemeter fordelt over stueplanet og kælderen i boligkvalitet inklusiv garagen. Med i købet følger en dejlig, sydvendt have.

Villaen præsenterer sig nydeligt med solidt, rødt murværk og tag fra 2007. Boligen er løbende vedligeholdt, blandt andet bød samme årstal også på udskiftning af flere vinduer, døre, hulmursisolering og renovering af badeværelset. Af seneste forbedringer kan nævnes, at køkkenet er fra 2019.

Boligen centrerer sig omkring Vordingborg-køkkenet, der fremstår med hvide, grebsfrie elementer, integrerede hårde hvidevarer og ovn i arbejdsvenlig højde. I forlængelse af køkkenet ligger en stue med glaspartier langs rummets længde og udgang til den solrige terrasse, hvorfor I let kan bringe frokosten ud under åben himmel i sommerhalvåret. I stueplan får I endnu en lys stue, og endelig fuldendes etagen af tre værelser og et badeværelse med en glasafskærmet bruseniche.

Der venter jer et væld af indretningsmuligheder i kælderen, som har egen indgang og byder på to disponible rum, et toilet, et bryggers og et værksted.

Glæd jer til at nyde sommeren i haven, der er nem og overskuelig og vender perfekt i forhold til solens bane. Til villaen hører en stor indkørsel og en integreret garage.

I kan gå til indkøbsmuligheder og daginstitution på ti minutter, og kun lidt længere væk finder I skolen. Der er tilsvarende kort afstand til Aalborgs livlige midtby med caféer, spisesteder og specialbutikker, som I kan nå efter kun ti minutter i cykelsadlen.

Skal denne fine Vejgaard-villa være jeres? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Petersborgvej 50,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 139 m2
Værelser
5
Pris 3.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.489 kr Udbetaling 165.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00948 Byggeår 1960 / 1975 Energimærke E Plan 2 Kælder 110 m² Grund 591 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg