Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Søndermarken 1,
9280 Storvorde

Villa 152 m2 5 rum

Børnefamiliens drømmebolig med perfekt placering

Med nøglerne i hånden til denne etplansvilla i Storvorde har I al mulig grund til at glæde jer. Huset byder nemlig på en planløsning, der med fire værelser og fantastiske opholdsmiljøer er skræddersyet til familielivet. Tilmed er det flotte istandsættelser og stilrent design, der møder jer ude såvel som inde.

I ankommer til en rødstensejendom og parkerer bilen i den dobbelte carport fra 2020. Bagved ligger garagen, som er det ideelle sted til plæneklipperen, cyklerne eller barnevognen.

Smid jakken i bryggerset, der tydeligt vidner om boligens modernisering fra 2019-2020. Derfor er det også et nydeligt klinkegulv fra Emil Ceramica, I træder ind på her. Ikke alle renoveringerne kan ses med det blotte øje såsom støbning af gulvene, isolering og udskiftning af rør, men til gengæld er det nemt at mærke gulvvarmen, der luner næsten over det hele.

Gæstetoilettet fra 2015 er praktisk placeret nær indgangen, og herfra fører fordelingsgangen jer til de fire værelser, hvor de slidstærke BerryAlloc-gulve eksempelvis holder til, at legetøjsbiler og dukkevogne kører rundt i de oplagte børneværelser.

Før år 2020 var kontoret engang den formelle entré, men nu kan I i stedet fryde jer over en hjemmearbejdsplads med franske terrassedøre. Tæt ved finder I badeværelset, hvor I vil genkende de hvide, grebsfrie fronter, I også så i bryggerset. Disse går nemlig igen i køkkenet, hvor i let kan samles om madlavning i moderne rammer med bl.a. et moderne amerikanerkøleskab.

Til slut varmer stuens stemningsskabende brændeovn, lyset strømmer ind gennem de store vinduer, og terrassedøren leder jer til en hyggelig, overdækket terrasse.

Haven er skabt til varme dage, hvor både terrassefliserne og drivhuset er fra 2020. På den anden side af haven huser nærmiljøet mange børnefamilier, børnehaver samt stisystemer, der bringer jer til skole og indkøb.

Søndermarken 1,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 152 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00619 Byggeår 1967 Energimærke d Plan 1 Grund 780 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1618351911lobth1618351911@ec1618351911
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg