Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Forårsvej 49B,
9220 Aalborg Øst

Rækkehus 86 m2 3 rum
Pris 1.998.000 kr

Bo stilfuldt og naturrigt i storbyen

I vil ikke kunne undgå at falde for dette rækkehus, når I mærker den naturrige atmosfære midt i byen og opdager, hvordan rustikke finesser kan kombineres med moderne boligindretning. Hjemmet er gennemgribende istandsat i 2021, så alle forventninger om nutidigt design og boligindretning bliver indfriet til fulde. Prikken over i’et sættes af den fantastiske beliggenhed på Forårsvej, der ikke kunne være et mere passende navn til jeres boligdrøm i Øster Sundby.

Selvom ejendommen har været en del af landsbyen siden 1886, ankommer I til et halvt dobbelthus med et moderne udtryk ude som inde. Her bliver I forkælet af luksuriøse valg såsom gulvvarmen, der mærkes i hele stueplanet. Derudover ses en nordisk stil med et farvetvist fra IKEA-køkkenets støvgrønne fronter. Disse bliver toppet af den massive egetræsplade og bordpladegavlen.

Køkkenet flyder sammen med stuen som ét fælles opholdsmiljø, hvor familien kan samles. De resterende kvadratmeter i stueplan giver jer en entré og et gæstetoilet.
På førstesalen luner gulvvarmen i husets badeværelse, og to rummelige værelser, når trætheden melder sig. Det ene soverum har en altan tilknyttet med plads til et cafébord, hvor I kan nyde udsigten og solstrålerne.

I sommerhalvåret kan I nyde solen i jeres dejlige træterrasse eller på det fælles græsareal. Endelig er det oplagt at få det meste ud af nærmiljøet, der giver jer et naturskønt pusterum med højt til himlen, selvom I befinder jer midt i Aalborg. Landbystemningen med gadekær og borgerforening er nemlig bevaret gennem tiden, selvom cyklen på ingen tid fører jer til storbyens centrum og universitetet via stisystemer. De almindelige hverdagsgøremål såsom bus, skole, daginstitution og indkøb ligger også inden for rækkevidde. Slutteligt er pendleren tilgodeset med nem adgang til motorvejen.

Forårsvej 49B,
9220 Aalborg Øst

Type Rækkehus Boligareal 86 m2
Værelser
3
Pris 1.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.099 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00752 Byggeår 1886 / 2021 Energimærke A2020 Plan 2 Grund 798 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1642447419lobth1642447419@ec1642447419
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg