Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hobrovej 97, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 79 m2 3 rum
Pris 1.150.000 kr

Bo mellem City Syd og Aalborg centrum med grønt område i baghaven

Vil I kunne nå Aalborgs mange tilbud på kort tid, så se lige denne indbydende lejlighed, hvor I kan nyde sommerdagene på den vestvendte altan og lægge løberuten gennem Changs Anlæg, der nærmest ligger i jeres baghave. Lejligheden består af to værelser, en hyggelig stue samt et køkken og et badeværelse, så I får fint med plads at boltre jer på.

Blot 150 meter fra ejendommen stopper bussen, så det er let at komme afsted til IKEA, Aalborg Storcenter eller ind til Kennedys Plads medmindre det er cyklen, som fragter jer de mindre end to kilometer til centrums mange tilbud. Indkøbsmuligheder nås til fods, og samme gælder skole og pasningstilbud, hvis der er et barn i husstanden. Er I løbet tør for ideer til aftensmaden, er der ligeledes takeaways nær jer, og så bor I kort fra Hasseris og flere grønne områder såsom Aalborglund.

I træder som det første ind i en fin og rummelig entré med opbevaringsmuligheder, og herfra kan I fortsætte til stuen, hvor dagslyset strømmer ind gennem det brede vinduesparti, og havedøren leder ud på altanen. Denne giver jer de skønneste bonuskvadratmeter til afslapning med en god bog i sommervarmen. Køkkenet er meget fordelagtigt, da her er plads til en vaskesøjle og en spisekrog, mens de tidløse elementer rummer alle remedierne. Endelig er der to værelser, som giver jer flere indretningsmuligheder – det ene har endda fransk altan, så I rigtigt kan lukke sommerbriserne ind, mens et fint badeværelse med bruseniche og vindue til udluftning fuldender hjemmet.

En lys og flot bolig, der er klar til nye ejere. Skal det være jer, så kontakt os for en fremvisning.

Hobrovej 97, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 79 m2
Værelser
3
Pris 1.150.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.291 kr Udbetaling 60.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00607 Byggeår 1954 Plan 1

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1618351866lobth1618351866@ec1618351866
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg