Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nørrehaven 3,
9320 Hjallerup

Villa 206 m2 6 rum
Pris 4.295.000 kr

Bo bynært i unik ejendom med hestene lige udenfor døren

Plads til heste, erhverv og et lækkert hjem fra 2001 er, hvad I kan se frem til på denne attraktive beliggenhed i Hjallerup, hvorfra I har gåafstand til skole, indkøb og meget mere. Samtidig får I landlivets glæder lige udenfor hoveddøren. Tilmed gennemgik ejendommen en større renovering i 2015-2016, hvor der blev lagt gulve samt renoveret køkken og begge badeværelser.

Allerede udefra er det tydeligt, at ejendommen er unik, da I mødes af en utrolig flot facade med buede kviste. Læg dertil ensartede tilbygninger, der blandt andet omfatter attraktive kvadratmeter til kontor, klinik eller lignende samt hestestalden med fire bokse og laden til hø og havetraktor.

Inde i den fuldmurede bolig er der gulvvarme overalt under klinkerne og nydelige bambusgulve. Gennem sprosseruderne tilbydes I udsigt til hestefolde og havens idyl. Køkken-alrummet samler jer om madlavning og måltider, mens stuen strækker sig ud i en fin karnap, så I får spændende indretningsmuligheder.

Etagen har også et bryggers, et badeværelse og et værelse, mens I videre på den indbydende første sal møder yderligere tre værelser, hvoraf ét er i to sektioner. Det er også heroppe badeværelset forkæler med et hjørnekar. Det hele bindes sammen af et stueareal med udgang til en tagterrasse.

Grunden er lidt over én hektar, der primært består af hestefolde og den nemme have, hvor flere terrasser altid gør det muligt at finde en plads i solen.

Hjallerup er et bysamfund i udvikling, og beliggenheden kun 20 minutters kørsel fra Aalborg giver ekstra fordele i hverdagen. Lokalt har I dog alt, hvad I skal bruge med både skole, børnehave og en stor idrætsforening, der udbyder mange aktiviteter. Vejen huset ligger på er stille og rolig, så I får et skønt nærmiljø, der også er meget naturpræget. Vil I med bussen stopper den i øvrigt kun 500 meter fra ejendommen.

Evt. bytte med landejendom med plads til heste.

Nørrehaven 3,
9320 Hjallerup

Type Villa Boligareal 206 m2
Værelser
6
Pris 4.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.888 kr Udbetaling 215.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00707 Byggeår 2001 Energimærke C Plan 2 Grund 11.186 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
ih@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg