Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vendsysselgade 2, 3. mf.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 57 m2 2 rum
Pris 1.195.000 kr

Bo attraktivt i Øgadekvarteret

Med adresse i Aalborgs eftertragtede Øgadekvarter får du nem adgang til indkøbsmuligheder, takeaway og centrums mange tilbud, ligesom du kommer til at bo kort fra Østre Anlæg. Det er let at cykle til AAU herfra, og på samme vis er der bus mindre end 50 meter fra ejendommen, så du nemt kan komme videre rundt i byen.

Du overtager en lys og flot lejlighed med en skøn udsigt, der strækker sig over hustagene. I stuen med karnap er det oplagt at finde plads til både sofaen og spisebordet, så du kan invitere vennerne til brætspilshygge eller slappe af i den dejlige atmosfære. Køkkenet er super fint indrettet med grebsfrie elementer, der sørger for mest muligt opbevaringsplads, og de lyse moduler er toppet af en mørk bordplade, der skaber en lækker kontrast. Badeværelset er småt, men godt og funktionelt, så du kan starte dagen under bruseren. Til sidst skal du se det rummelige soveværelse med en ideel kontorplads ved det ene vindue.

Ved ejendommen er der grønne fællesarealer, men da du bor nær Østre Anlæg, er det oplagt at pakke en picnickurv og nyde frokosten i de herlige rammer her. Rundt omkring ejendommen finder du en række specialbutikker, så du kan købe fisk til din hjemmelavede sushi, hente en lækker sandwich hos Bogø eller handle ind til de spontane vennebesøg blot 300 meter fra din nye bolig. Du kan cykle eller gå til Vejgaards butikker, og på få minutter når du også både Nordkraft, Musikkens Hus og Hovedbiblioteket. På samme vis er gågaden, Friis, havnefronten og en bred palet af kulinariske oplevelser samt Jomfru Ane Gade nær dig.

Er det dig, der skal bo her – book en fremvisning.

Vendsysselgade 2, 3. mf.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 57 m2
Værelser
2
Pris 1.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.720 kr Udbetaling 60.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00872 Byggeår 1939 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg