Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Lindholmsvej 86B,
9400 Nørresundby

Rækkehus 92 m2 3 rum
Pris 1.795.000 kr

Attraktivt rækkehus nær Kridtgraven i Nørresundby

Her får I en god beliggenhed i Nørresundby lige overfor den smukke natur omkring Kridtgraven, ligesom I bor blot 250 meter fra Gl. Lindholm Skole, og på omtrent fem minutter kan cyklen føre jer til Aalborg. Lyder dette som perfekte ingredienser til jeres hverdag, så skal I se nærmere på dette fine rækkehus med en hyggelig, lukket have.

Start dagen med en løbetur på stierne langs Kridtgraven eller søg mod Lindholm Strandparks grønne arealer, hvor vuet over Limfjorden altid imponerer mod Aalborgs havnefront. Når dagligdagen melder sig, kan børnene på få minutter gå til skolen, ligesom I bor nær pasningstilbud. Der er også attrkative indkøbsmuligheder i området med både Aldi og Netto tæt på. Bussen stopper nærmest lige udenfor døren, og I kan stige på toget ved nærliggende Lindholm Station. Tag cyklen over Kulturbroen til Vestbyen eller sæt kursen mod Limfjordsbroen, som også fører til Aalborgs mange tilbud.

I overtager nøglerne til et rækkehus, der er løbende vedligeholdt og med mange skabe til opbevaring rundt omkring i huset. Kvadratmeterne er fordelt således, at I først og fremmest træder ind i en pæn entré, der leder til en hyggelig stue med dør til haven, så I kan lukke sommerbriserne ind. Videre på første plan finder I køkkenet med tidløse elementer og spiseplads samt et badeværelse med gulvvarme og brus. På tredje plan kan I indrette et soveværelse med plads til garderoben, ligesom her et ekstra rum og opbevaringsmuligheder på reposen. Til sidst har I underetagen med to disponible rum og et bryggers, der har egen indgang.

Den overskuelige have med græs, blomster og fristende æbletræer giver en skøn oase til sommerdagene, som I kan tilbringe på terrassen med markise. Fortil er der en bred indkørsel med plads til to biler.

Lindholmsvej 86B,
9400 Nørresundby

Type Rækkehus Boligareal 92 m2
Værelser
3
Pris 1.795.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.778 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00678 Byggeår 1960 Energimærke C Plan 3 Kælder 27 m² Grund 175 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg