Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Markvej 45,
9280 Storvorde

Villa 131 m2 5 rum
Pris 1.395.000 kr

Attraktivt rækkehus i charmerende Storvorde

Det er funktionaliteten, der er i højsædet i dette rækkehus i Storvorde. Og det gælder boligens indretning med tre soveværelser på førstesalen og hyggelige opholdsrum i stueplan samt den super centrale beliggenhed i byen nær skole, institutioner, indkøb og meget mere. Boligen byder på 131 veludnyttede m2, og dertil får I to terrasser med henholdsvis morgen- og aftensol.

For nylig i 2017 blev der lagt nyt gulv i køkken, stue og i gangen, malet loft i stueplan, og så blev skabene og lågerne i køkkenet renoverede.

Noget af det første man lægger mærke til, er det gode lys i boligen. I stuen, der har en spændende asymmetrisk form, er hele facaden mod øst åbnet op med vinduer, og bader rummet i lys. Og sammen med det flotte trægulv og væggene med synligt murværk får I her et virkelig lyst og hyggeligt leverum.

Køkkenet har til gengæld en særlig retro-charme over sig. Det er holdt i sort/hvid og har to bordplader med fin arbejdsplads. Den ene ende af rummet åbner sig op og skaber en rigtig hyggelig spisekrog lige foran et stort vindue. Endelig har stueplan også et bryggers samt et gæstetoilet.

Førstesalen indeholder som nævnt de tre soveværelser. To af dem er dejligt store, og heroppe finder I også boligens badeværelse med badekar.

I sommerhalvåret vil I nok ofte automatisk søge mod gårdhaven om formiddagen. Her kan I nemlig nyde solen på terrassen, og børnene får en fin græsplæne at tumle rundt på. Eftermiddagene kan med fordel nydes i solen på den anden side af huset, hvor der også er carport.

Alt i alt en bolig, der på alle måder gør det nemt at leve som børnefamilie. Ring og bestil en fremvisning i dag!

Markvej 45,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 131 m2
Værelser
5
Pris 1.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.704 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00459 Byggeår 1978 Energimærke c Plan 2 Grund 238 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1586455106lobth1586455106@hh1586455106
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg