Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Vigen Alle 8,
9280 Storvorde

Rækkehus 116 m2 4 rum

Attraktive nyopførte etplansrækkehuse med god planløsning

Storvorde er en by i rivende udvikling, og er inden for de seneste år blevet en af de mest populære oplandsbyer til Aalborg, bl.a. pga. gode og trygge forhold for børnene at vokse op i. Det er en by med børn i alle aldre, hvor der bl.a. er gode skoleforhold på Tofthøjskolen, samt et rigt foreningsliv. I byen er der bl.a. mulighed for at udfolde sig i BMX-cykling, tennis, atletik, håndbold, samt en nyanlagt mountainbike bane eller måske fodbold i klubben Storvorde Sejlflod Boldklub.

Fra Storvorde er der blot 15 min. kørsel til Aalborg centrum, så trods de gode indkøbsmuligheder i byen, er der ikke langt til specialbutikkerne i Aalborg. Mulighederne for pendlerne er der også, da afstanden til motorvejsnettet i begge retninger er indenfor 7 til 10 minutters kørsel fra Storvorde by.

I et super hyggeligt kvarter på Vigen i Sejlflod opføres i 1 etape 4 stk. etplans rækkehuse. Området kommer til at hedde Vigen Allé og der bliver i alt opført 14 rækkehuse.

Lidt om rækkehusene:
– Opføres som etplansrækkehuse med carport 15 kvm. samt udhus 4.5 kvm.
– Grundstørrelser fra 315 til 409 kvm.
– Loft til kip i alle rum med Troltex lofter.
– Gulvvarme i alle rum med Wavin varmestyrring.
– Opvarmningskilde er fra Aalborg fjernvarmeforsyning
– Køkken/alrum i åben forbindelse med stue, 3 gode værelser, samt entre/bryggers
– 2 stk. badeværelser
– Ventilationsanlæg Brink Flair 325
– Skabselementer i køkken, badeværelser og bryggers fra samme fabrikant.
– Trægulv Eg Plank 3126 hvid trend. Grå klinker på gulv og hvide klinker på væg i brusenichen.

Kunne du tænke dig at høre mere om boligerne så giv os et kald allerede i dag på 72 300 693 – De første boliger er klar til indflytning pr. den 01.03.2021

Vigen Alle 8,
9280 Storvorde

Type Rækkehus Boligareal 116 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00757 Byggeår 2022 Energimærke A2020 Plan 1 Grund 358 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 300 693
kd.gi1653753508lobth1653753508@hh1653753508
Storvorde afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg