Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Selenevej 16,
9210 Aalborg SØ

Villa 140 m2 5 rum

Attraktiv villa i familievenlige omgivelser

Velkommen til denne skønne villa beliggende på en attraktiv lukket vej med let adgang til Gugs fantastiske stisystem. Med stisystemet får du fra ejendommen en sikker forbindelse direkte til skolen, hvilket gør området særdeles attraktivt for børnefamilien eller parret der bare vil bo roligt og fantastisk med let adgang til alt via stier.

Gug er et attraktivt område med fokus på børnenes aktivitetsmuligheder, grønne arealer og meget velfungerende stisystem, til både skole, børnehaver og fritidsaktiviteter. Her er ligeledes nem adgang til indkøb, busstoppested, bakkede naturoplevelser i Gug Alper, Østerådalen eller Kongshøjskoven, svømmehal ved Gigantium, sport og kultur. Det nye Supersygehus, Aalborg centrum og tilkørsel til motorvejen nås på kun 5 minutter.

Ejendommen byder velkommen med en flot indkørsel og fliseparti, der er nyanlagt sommeren 2016. Du fornemmer således straks hvilket kvalitetshus du kommer til. Du træder indenfor i rummelig og præsentabel forgang med god plads til at modtage gæsterne. Her er der flot flisegulv, der går igen i køkken-alrum, badeværelse og bryggers. Fra forgangen er der adgang til et af husets 4 værelser, der som husets øvrige værelser har flot egetræsparketgulv. Herudover er der adgang til pænt og lyst gæstetoilet. Du ledes dog helt naturligt ind i den hyggelige lyse stue med dejligt lysindfald fra det store vinduesparti, med udgang til terrassen. I stuen er der god plads til både langbordet og sofagruppen. Fra stuen er der via fransk dør, adgang til køkken-alrum, der er renoveret i 2012, med gulvvarme og god plads til spisebordet, hvor familien kan samles og godt med skabs- og bordplads i køkkenet, samt alt i hvidevarer. Fra alrummet er der udgang til terrasen, samt adgang til et godt værelse med skab og fra køkkenet er der
adgang til fordelingsgangen med adgang til endnu et godt værelse med skab, soveværelse med skabsvæg og skønt lyst badeværelse fra 2012, med gulvvarme, dobbelt håndvask, badekar og bruseniche. Endelig er der fint bryggers fra 2012, som du bruger i det daglige, da du har garagen lige udenfor døren. Der er en fantastisk ugeneret lukket sydvestvendt have med masser af plads til børnenes trampolin, leg og boldspil. Herudover er der dejlig stor hævet delvist overdækket terrasse, der også er nyanlagt i sommeren 2016, med masser af plads til grill og hygge, mens du kan holde øje med børnenes leg. Endvidere er der stor garage med elport fra sommeren 2015 – her er der plads til både bil og cykler.

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag!

Selenevej 16,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 140 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00380 Byggeår 1984 Energimærke c Plan 1 Grund 805 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1606278622lobth1606278622@td1606278622
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg