Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nygade 15, 3. TV.,
9400 Nørresundby

Ejerlejlighed 97 m2 3 rum
Pris 1.998.000 kr

Attraktiv udsigtslejlighed lige ned til Limfjorden

På en skøn plet i Nørresundby nær rekreative områder ligger denne ejerlejlighed, hvor en veludført istandsættelse har formået at bevare boligens sjæl og charme. De to stuer en suite udfolder sig derfor med smukke, herskabelige detaljer såsom forhøjede paneler. Lejligheden udmærker sig desuden med hele to herlige altaner.

Fra entréen træder I direkte ind i køkkenet, som er udført med en induktionskogezone, hvide, grebsfrie låger og en sort bordplade med stålkant for et stilrent udtryk. Mens grøntsagerne snittes, tillader en hvælving et godt udsyn til stuen. De to stuer en suite adskilles af stilfulde, franske døre, og her bydes I på elegante detaljer som for eksempel et pænt, originalt trægulv, rosetter i loftet og høje vægpaneler. På badeværelset vil I opleve et rum, der emmer af moderne komfort med et væghængt toilet, gulvvarme og et godt bruseafsnit. Fra soveværelset er der udgang til en østvendt altan, hvorfra I kan se morgensolen danse, og på modsatte side finder I alrummets altan, som lukker aftenlyset ind. De to altaner giver jer tilmed en uovertruffen udsigt over fjordens glinsende vandoverflade.

Med en beliggenhed lige ned til fjorden får I adgang til et utal af rekreative muligheder. I kan for eksempel krydse kulturbroen for at aflægge den stemningsfulde bådehavn et visit eller hoppe en tur i bølgen blå ved Strandparken. I kan også begive jer ud på en forfriskende gå- eller løbetur på de anlagte stisystemer, hvorfra I kan betragte den yndige fjord. Det vil ligeledes være en mulighed at indtage et måltid på et af områdets hyggelige spisesteder.

Kort og godt er der tale om en moderne bolig fyldt med sjæl i et særdeles attraktivt område.

Nygade 15, 3. TV.,
9400 Nørresundby

Type Ejerlejlighed Boligareal 97 m2
Værelser
3
Pris 1.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.558 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00439 Byggeår 1936 / 1989 Energimærke d Plan 1

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kab@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg