Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Skrænten 31,
9280 Storvorde

Villa 187 m2 6 rum
Pris 3.695.000 kr

Attraktiv kvalitetsvilla med panoramaudsigt

Du kommer til at bo på en lukket villavej i den børnevenlige forstad, Storvorde, hvorfra du nemt har adgang til både indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter via det lukkede stisystem.

Du bliver budt indenfor i de 187 velindrettede kvadratmeter i den lyse og rummelige entré med masser af praktisk garderobeplads. Fra entréen ledes du frem til værelsesafdelingen, som er indrettet med 2 store værelser, stort kontor og lyst badeværelse med god bruseniche. Videre frem føres du ind til det indbydende opholdsrum med køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet er indrettet med flotte, grebsfrie elementer i hvid højglans med granitbordplade og Vola armatur. Imens du nyder madlavningen i køkkenet, kan du også nyde den fantastiske udsigt over området til den ene side og direkte udgang til stor, sydvendt terrasseområde og haven.

Fra køkkenet er der tillige adgang til forældreafdelingen, som er indrettet med stort soveværelse med masser af skabsplads bag de flotte glasskydelåger. Fra soveværelset er der direkte adgang til stort og super lækkert badeværelse med hjørnebadekar med flot muret front og god bruseniche. Badeværelset er indrettet med matchede materialer, så den flotte og lyse stil er gennemgående i begge badeværelser. Fra køkkenet er der også adgang til stort og funktionelt bryggers, hvor det eksklusive materialevalg fra køkkenet er ført videre.

Karakteristisk for denne villa er, at der hverken er sparet på boligkomforten eller kvaliteten, huset er bl.a. fuldmuret med vandskurede vægge. Her er gjort brug af luksuriøse materialer og lækkert design, så æstetik og funktionalitet er i top. Til villaen hører desuden dobbelt, muret carport og værksted

Foran villaen findes nedgravet trampolin og bag villaen findes stor, solrig terrasse, som gør det til en udsøgt fornøjelse at nyde solskinsdagene. Du kan også trække ind under den hyggelige, overdækkede terrasse. Haven er meget ugeneret og ligger skønt ud til åbne marker.

Skrænten 31,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 187 m2
Værelser
6
Pris 3.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.329 kr Udbetaling 185.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00409 Byggeår 2008 Energimærke b Plan 1 Grund 1.404 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1590786301lobth1590786301@hh1590786301
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg