Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Sorthøj 131,
9000 Aalborg

Villa 126 m2 4 rum
Pris 4.295.000 kr

Attraktiv kvalitetsvilla med fantastisk udsigt beliggende i Hasseris

På Sorthøj i Hasseris ligger denne æstetiske og meget velholdte kvalitetsvilla, der med sin placering højt i terrænet beriger jer med en fantastisk udsigt over grønne arealer, Hasseris og Limfjorden.

Huset blev opført i 2003 i tre forskudte plan med 126 veludnyttede kvadratmeter samt en yderst anvendelig underetage, der føjer 33 m2 ekstra til det samlede areal. Til huset hører også en carport/redskabsrum på 22 kvadratmeter.

Udefra præsenterer villaen sig stringent i udtrykket med rette facadelinjer, rødt tegltag med stejlt fald og store vinduespartier, der flot iscenesætter den skønne beliggenhed med udsigt ud over området. Indenfor fremtræder boligen ekstrem lys og indbydende med høj kvalitet i materialevalget. Boligen byder bl.a. på flotte klinkegulve og parketgulve, og så er der gulvvarme overalt pånær boligens øverste niveau.

Husets nedre plan består af et værelse, et godt bryggers med plads til opbevaring og et dejligt køkken-alrum med udgang til en vestvendt terrasse. Køkkenet er et pænt, lyst Vordingborg Køkken med en flot træbordplade. Fra køkken-alrummet er der adgang til en virkelig god underetage, som byder på uanede anvendelselsesmuligheder.

Via entréen er der adgang til endnu et værelse, et gæstetoilet og et badeværelse, mens trappen fører op til det øvre plan. Her venter en rummelig opholdsstue med fantastisk udsigt og et soveværelse med skabsvæg.

Udendøre kan I glæde jer over en dejlig nem og overskuelig have, hvor I med havens placering mod sydvest får fuld glæde af solens stråler. Morgensolen kan nydes på en østvendt fliseterrasse foran huset.

I kan se frem til en skøn beliggenhed i et lukket område, som er præget af godt naboskab og trygge rammer, hvor veletablerede stisystemer gør det nemt at komme rundt i nærområdet. Fra adressen er der gåafstand til Stolpedalsskolen og Hasseris Gymnasium, ligesom der er kort afstand til de mange indkøbsmuligheder i Hasseris Bymidte, offentlig transport og grønne områder.

Velkommen til Sorthøj 131 i eftertragtede Hasseris!

Sorthøj 131,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 126 m2
Værelser
4
Pris 4.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.086 kr Udbetaling 214.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00307 Byggeår 2003 Energimærke c Plan 2 Kælder 33 m² Grund 308 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202395lobth1569202395@td1569202395
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg