Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kaj Munks Vej 1,
9000 Aalborg

Villa 163 m2 4 rum
Pris 3.195.000 kr

Attraktiv familievilla på hele 271 etagemeter

I Vejgaard får børnefamilien skønne rammer i denne store villa med hele 271 etagemeter, der fordeler sig over en veldisponeret stueplan og en god højloftet kælder. Hjemmet kendetegnes af brede vinduespartier med et dejligt lysindfald og masser af plads med tre værelser, indbydende opholdsrum og stort køkken.

Fra adressen i det rolige område med søde naboer har I busforbindelse til og fra bymidten. I er tæt på indkøbsmuligheder, den nye havnefront, supersygehuset, og så ligger I mellem to folkeskoler og flere daginstitutioner.

I bliver budt indenfor i den fine villa gennem det charmerende vindfang der leder ud til fordelingsgangen med udgang til haven og den store overdækkede terrasse mod syd. Herfra har du åben forbindelse til hjerterummet, stuen, der med sine mange kvadratmeter både har plads til spisestue og opholdsstue, samt skydedørsudgang til terrassen.

Køkkenet fremstår yderst moderne med hvide grebsfrie elementer og alt i hårde hvidehvidevarer. Der er desuden også lavet en funktionel køkkenbar, hvor børnene kan sidde og deltage i madlavningen. Fra køkkenet har du adgang til den praktiske fordelingsgang med masser af skabsplads, der fordeler boligen i 3 værelser, 2 toiletter, et badeværelse og praktisk bryggers med vaskesøjle.

Den yderst anvendelige kælder med højt til loftet råder over stor fordelingsgang med skydedørsskabe, et badeværelse, disponibelt rum med walk-in, yderligere 3 disponible rum samt ekstra indgang.

Book en fremvisning.

Kaj Munks Vej 1,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 163 m2
Værelser
4
Pris 3.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.746 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00172 Byggeår 1963 Energimærke e Plan 2 Kælder 108 m² Grund 865 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586448276lobth1586448276@kt1586448276
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg