Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Vejrmøllen 64,
9230 Svenstrup J

Villa 166 m2 5 rum
Pris 2.350.000 kr

Attraktiv familievilla med central placering i Dall Villaby

Velkommen til Dall Villaby – et stenkast fra City Syd. Kom og oplev denne kvalitetsvilla på 166 kvm. fra 2000.~
Her bydes du velkommen indenfor i entréen, som fordeler sig til to værelser, et gæstetoilet med bruser, stort køkken med stenbordplade og seperat spisestue med direkte tilgang til en stor stue, med masser af plads til at svinge benene op og nyde varmen fra brændeoven i de kolde vinterdage.~

I den anden ende af huset ligger et stort soveværelse med walk-in og med tilstødende badeværelse med bruser og spabad.~
Derudover er der adgang fra bryggers til en stor dobbelt garage på 48 kvm med elektriske porte. Taget på huset er lavet med glaseret tegl, da det blev bygget i 2000.~

Udenfor byder haven bl.a. på mange hyggelige og solrige kroge, bærbuske og æbletræer, et stort terrassemiljø samt en havedam med et mindre udehus i midten.~
Til opbevaring af haveredskaber, havemøbler og grill er der et nyere opført skur med en overdækket terrasse til.

Dall Villaby har det hele i nærheden. Daginstitutioner er ikke langt fra huset, og nærved kører skolebussen til skolen i Ferslev. Der er et væld af indkøbsmuligheder ved Aalborg Storcenter, som kan nåes både i bil og via områdets stisystemer.~u er tæt på smuk natur og Poulstrup Sø og Dall Hede er blot 5-7 minutters kørsel fra Dall Villaby. Der er mange muligheder for gåture og nyde naturen i og omkring området.~

Dette hus skal opleves.

Ring ind for at høre nærmere, eller bestil en fremvisning på 72 100 128.

Kom nærmere.~

Vejrmøllen 64,
9230 Svenstrup J

Type Villa Boligareal 166 m2
Værelser
5
Pris 2.350.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.685 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01012 Byggeår 2000 Energimærke C Plan 1 Grund 1.115 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg