Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Mylius Erichsens Vej 114,
9210 Aalborg SØ

Villa 111 m2 4 rum

Attraktiv etplansvilla med mange muligheder

Tag med til Aalborg SØ, hvor denne skønne villa kan komme til at danne rammerne om jeres familieliv. Med en veldisponeret planløsning bliver det nemt at indrette sig i de tre værelser samt den rummelige stue, og tilmed sørger haven for at give jer et solrigt uderum til sommerens varme måneder. Velkommen hjem.

Når I ankommer til Mylius Erichsens Vej toner nummer 114 nydeligt frem med en gulstensfacade og sortrammede vinduer. Bilen parkeres ved siden af huset, og derefter kan I træde indenfor. I hverdagen bliver det sandsynligvis gennem bryggerset, mens den formelle entré modtager gæsterne.

Imellem begge indgange finder I det U-formede køkken, der giver jer gode opbevaringsløsninger til køkkenredskaberne, og de lange bordplader sikrer plads til, at alt fra hjemmebag og madpakker til tre-retters menuer kan tage form her.

Badeværelset ligger praktisk ved siden af køkkenet og centrerer sig derfor i boligen. Uanset om I er søvnige om morgenen eller ej, bliver turen fra de tre værelser til baderummet dermed ingen sag.

Hjerterummet udgøres af stuen, hvor lyset strømmer ind fra de sydvendte vinduer, og samtidigt har I udgang til haven herfra. Inden I bevæger jer derud, skal I dog også lige se det disponible rum, der deler væg med husets integrerede skur.

Det er netop disse rum, der folder sig ud som afskærmning af flisearealets ene side, mens en overdækket terrasse befinder sig i den modsatte retning. Her kan alt fra havemøbler og grill til barnevognen blive opbevaret i ly for vind og vejr. Resten af haven fordeler sig i en plæne, og dertil hører et skur med bindingsværksudtryk samt en hyggelig bålplads.

Nærmiljøet bringer jer til et roligt villakvarter, som byder på gåafstand til skole og institution og tilsvarende klarer I også indkøbene til fods.

Mylius Erichsens Vej 114,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 111 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00677 Byggeår 1959 / 1996 Energimærke D Plan 1 Grund 824 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1627648412lobth1627648412@hi1627648412
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg