Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Bygaden 96,
9200 Aalborg SV

Villa 195 m2 6 rum
Pris 5.995.000 kr

Attraktiv bygård fra 1877 i naturskønne omgivelser tæt på Aalborg

I Sofiendal i Aalborg finder I denne ejendom, som på bedste vis forener en indflytningsklar bolig med en dejlig beliggenhed med mulighed for erhverv. Ejendommen er beliggende attraktivt i et smukt område omgivet af rekreative områder, og samtidig er der gå- og cykelafstand til skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder.
Ejendommen er totalrenoveret og istandsat med respekt for den oprindelige stil. Ejendommen har i mange år tjent til nuværende ejers beboelse og endvidere omfattende erhverv i ejendommens udbygninger, som fremstår i særdeles god og indbydende stand. Der er i dag i alt 359 kvm som har “status” som erhverv.

Udbygningerne er indrettet med indgangsparti, kontor i forlængelse af et stort mødelokale med HTH-køkken og hårde hvidevarer. Det største af rummene er indrette med Finsk masseovn. Derudover er der et charmerende landkøkken med smuk muret pejs, klinker og SMEG-gaskomfur med gang til toilet med brus og klinker. Stort set alle rum er med klinker med varme og i de to rum, som bruges som værksted/lager er der træ-lignende gulve. I forbindelse med udbygningerne er der dobbeltgarage og parkeringsmuligheder.

Stuehuset er gennemrenoveret og har i alle rum, på nær badeværelserne, smukke ludbehandlede plankegulve. Huset fordeler sig på halvandet plan og byder på boligens samlingspunkt, som består af et lyst køkken-alrum med et Multiform køkken med hårde hvidevarer, brændeovn og to skønne stuer i åben forbindelse. I stueplan er der stue/bibliotek med smuk muret pejs og opholdsstue med udgang til terrasse. Fra stuen er der adgang til et værelse med indbygget skabsvæg og med indgang til badeværelse. I forbindelse med køkkenet er der indgang til bryggers og toilet.
I huset entré findes trappen til førstesal, hvor loftet er ført til kip med fritlagte hanebånd. Fra reposen føres I til to dejlige lyse værelser, hvoraf det ene har walk-in closet. Derudover er der et dejligt badeværelse med bruseafsnit.

Fra hoveddøren er der udgang til stor charmerende lukket gårdsplads med mange detaljer. Haven er dejlig stor, lukket, smuk med flere dejlige terrasseområder, hvor solen kan nydes hele dagen.

Dette er bestemt en ejendom der skal opleves! Kom nærmere.

Bygaden 96,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 195 m2
Værelser
6
Pris 5.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.256 kr Udbetaling 300.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00896 Byggeår 1877 Energimærke D Plan 2 Grund 2.564 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg