Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Reberbansgade 26, 2.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 130 m2 3 rum
Pris 2.395.000 kr

Attraktiv bybolig i to plan fordelt på 130 kvadratmeter med altan

Nu kan hele 130 kvadratmeter på toppen af Reberbansgade, som lægger sig lige på grænsen til midtbyen, blive dine. Her kan både enlige, par og små familier udleve deres nye boligkapitel i sublime rammer – og parkering skal man ikke bekymre sig om, da der er mulighed for at overtage en lejet garage lige rundt om hjørnet.

Reberbansgade ligger, som tidligere nævnt, helt centralt i Aalborg, og her venter altså en hverdag, som forsyner jer med alle byens faciliteter nærmest lige udenfor døren.Det stemningsfyldte nabolag udfolder sig med et rigt cafeliv, spændende butikker, hyggelige spisesteder, indkøbsmuligheder og meget mere.

På adressen står en flot, klassisk murstensejendom fra 1891, og lejligheden placerer sig i de to øverste etager med en charmerende og klassisk stil der har sjæl og historie. I bliver en del af en god og hyggelig ejerforening med godt sammenhold, hvor man kan opsøge det sociale i den hyggelige fælles gårdhave, anlagt med grøn beplantning såvel som en solrig terrasse.

Som vi allerede har løftet sløret for, råder boligen over 130 kvadratmeter, som er fordelt over to etager –Boligens nederste etage byder på en 30 kvm stor, lys stue med akustik lofter og et stort rummeligt køkken i sammenhæng hermed blot adskilt af franske døre. I køkkenet er der god plads til socialt samvær med et glas rødvin ved højbordet, mens der laves mad. Derudover findes der i forbindelse med entréen, et stort moderniseret gæstetoilet. Den øverste etage rummer to regulære værelser, et pulterkammer med god plads til opbevaring, adgang til loftsrum, et stort og moderniseret badeværelse med vaskefaciliteter og inventar fra Designa. Det hele toppes med en dejlig altan, som ligger privat og vindafskærmet; den er selvfølgelig sydvendt og beriget med den smukkeste udsigt, som skal opleves med egne øjne. Med denne planløsning gives der optimale forhold til at have mange som få gæster på besøg, da den øvre etage kan holdes privat.

En ægte boligdrøm i det centrale Aalborg!

Reberbansgade 26, 2.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 130 m2
Værelser
3
Pris 2.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.036 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00671 Byggeår 1891 / 2005 Energimærke d Plan 2

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg