Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Orionvej 1,
9200 Aalborg SV

Villa 120 m2 4 rum
Pris 2.495.000 kr

ATTRAKTIV ADRESSE I SCHEELSMINDE.

Både bolig og beliggenhed er som skræddersyet til børnefamilien på Orionvej 1, hvor I overtager en klassisk 60’er-villa på intet mindre end 240 velindrettede etagemeter, og huset ligger trygt og godt på et lukket vænge i attraktive Scheelsminde!

I vil straks falde til i Scheelsmindes populære Stjernekvarter, hvor naboskabet trives på de hyggelige villaveje. Jeres nye hjem placerer sig i en familievenlig kulisse, og hver morgen vil I sætte pris, at I har få hundrede meter til både skolen og nærmeste daginstitution. Der er ikke meget længere til hverken indkøb eller grønne områder, og samtidig kommer I hurtigt ind til centrum, ligesom der er fem minutter til motorvejen – et stort plus for pendleren!

I bydes velkommen af den lyse murstensvilla fra 1964, og en integreret carport står klar til bilen. Herefter kan I vende blikket mod haven, hvor I får et herligt uderum til sommerdagene, og ligesom hus og beliggenhed er også haven perfekt til børnefamilien: græsplænen giver plads til børnenes boldspil, mens en vestvendt terrasse sætter scenen for lyse sommeraftener med grillhygge.

Indendøre venter jer to etager, et lyst stueplan og en anvendelig kælder, som tilsammen giver jer de 240 etagemeter og et væld af indretningsmuligheder. Huset står i en pæn og oprindelig stand, og der er rig mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på rummene. Kælderen har toilet, vaskerum samt fire disponible rum i gode størrelser, og med nogle istandsættelser kan I skabe en indbydende underetage, der kan fungere som en direkte forlængelse af boligen. I stueplan fornemmer I for alvor 60’er-arkitekturens charme, for alt fra dørene til de indbyggede skabe og de gennemgående parketgulve er bevaret, så her kan I opdatere med moderne løsninger, men samtidig få et hjem med sjæl og charme. Etagen rummer tre værelser, et bad, et gæstetoilet, et charmerende køkken og en stor stue ud mod haven.

Orionvej 1,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 120 m2
Værelser
4
Pris 2.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.639 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00807 Byggeår 1964 Energimærke E Plan 2 Kælder 120 m² Grund 766 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1653756049lobth1653756049@hi1653756049
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg