Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Astavej 16,
9280 Storvorde

Villa 148 m2 5 rum
Pris 2.398.000 kr

Skræddersyet til børnefamilien

Storvorde er et perfekt valg for jer, der vil bo i et børnevenligt område med stisystemer, der fører til både skole, fritidsaktiviteter og handlemuligheder. Jeres nye villa ligger for enden af en lukket vej, og den har fjernvarme, fire værelser samt en hyggelig opholdsafdeling. Haven, hvor terrassen er godt indhyllet, bliver en herlig forlængelse af boligen i de varme måneder.

Taget på villaen er malet, og ligeledes er hus og garage omfuget, som nogle af de seneste forbedringer. Glæd jer til rundturen, hvor I kan slippe alle jeres boligdrømme og indretningsplaner løs i et lyst hus, hvor løsningen med to badeværelser gør det let at komme afsted til tiden hver morgen. Der er også fire værelser, som ligger i samme ende af boligen.

Køkkenet er rummeligt, så de små kan hjælpe til, når I bager pølsehorn til madpakkerne eller laver smoothies på de varme sommerdage. Endda er indretningen praktisk med bryggerset lige ved siden af. Køkkenet glider videre sammen med alrummet og stuen, hvor brændeovnen skaber en dejlig stemning på de kolde dage, der tilbringes på sofaen med Netflix som underholdning. Det bliver også dejligt at åbne havedøren sommeren lang, hvor børnene får det sidste ud af dagen med leg i haven.

Den grønne oase er nemlig lukket, og foruden den fantastiske terrasse, der ligger perfekt placeret mellem hus og garage, er der græsplænen med plads til fodbold og leg.

Nærområdet kan det hele, da I har alt til hverdagen nærved, og det bliver skønt at kunne aflevere de yngste med ladcyklen eller lade skolebørnene tage turen selv via stisystemerne. Der er også grønne områder, skov og ikke mindst Limfjorden, som I cykler til, og vil I en tur i Musikkens Hus eller i gågaden, så tager det blot et kvarter i bilen at nå Aalborg midtby.

Astavej 16,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 148 m2
Værelser
5
Pris 2.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.388 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00963 Byggeår 1976 Energimærke C Plan 1 Grund 846 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg