Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Rødageren 9,
9280 Storvorde

Villa 216 m2 5 rum
Pris 4.095.000 kr

Arktiekttegnet liebhaverbolig med udsigt til Limfjorden

Er I på udkig på en arkitekttegnet villa i naturskønne omgivelser? Så er ejendommen på Rødageren 9 lige noget for jer, her får I både udsigt til Limfjorden, rådyr i baghaven og vilde hindbær i hækken.

Ejendommen er opført i 2007, og senere er der i 2012 tilføjet et anvendelsesrigt multirum og byder på 216 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan. Her er der tale om en villa af virkelig høj kvalitet – både når det gælder valg af materialer, indretning og placering på grunden. Det mærker man så snart man træder ind på grunden og videre ind i entréen i det fuldmurede hus, der prydes af et enestående gulv bestående af granitmosaikker. Samlet af familien og sammensat til netop dette hus. Herfra er der adgang til både to gode værelser samt et stort disponibelt rum – men man kan også gå direkte ind i det rummelige køkken/alrum hvor det klassiske Unoform køkken står klar til at danne omdrejningspunkt for gode stunder og dejlige middage med udsigt til de dejlige omgivelser.

Men den virkelige udsigt nydes allerbedst fra førstesalen. Fra den store stue er der et imponerende vue ud over Aalborg skyline – ikke mindst efter mørkets frembrud – som kan nydes fra den vestvendte terrasse, hvorimod den østvendte terrasse i forbindelse med trappereposen og den lidt mindre stue byder på et kig ud over fjorden. Begiver man sig ud i haven, finder man både æble-, pære- og kirsebærtræer på en store græsplæne.

Det veldisponerede hus rummer desuden 3 gode værelser samt 2 badeværelser med brus. Med det netop udbudte hus på Rødageren får I ikke alene en imponerende udsigt og dejlige omgivelser. I får også et godt, gedigent hus fremstillet af de bedste materialer.

I befinder jer i naturskønne og fredfyldte omgivelser, hvor I kun er 2 minutters kørsel fra Storvorde der både byder på børnehaver, skole og indkøbsmuligheder. Samtidig giver boligen også en glimrende mulighed for at drive erhverv hjemmefra, ligesom der er gode betingelser for at ændre rumfordelingen, hvis der er behov for dette.

Rødageren 9,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 216 m2
Værelser
5
Pris 4.095.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.366 kr Udbetaling 205.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00633 Byggeår 2007 Energimærke b Plan 2 Grund 3.722 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg