Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Månebakken 3,
9210 Aalborg SØ

Villa 130 m2 5 rum

Arkitekttegnet villa til børnefamilien i Visse

På en stille, lukket vej i Visse slår denne arkitekttegnede villa dørene op for et flot hjem, som gennemgik en større renovering i 2008. Boligen har tre værelser og to badeværelser samt et lækkert opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. På samme vis er haven flot anlagt af en havearkitekt, der har skabt et hyggeligt uderum, som er let at holde. Den integrerede garage med værksted og et disponibelt rum er ideel til hobbyen.

Visse er et perfekt valg for jer, der ønsker et lokalmiljø med et godt sammenhold, indkøbsmuligheder og pasningstilbud. Samtidig er der cykelafstand til Gug Skole og idrætstilbud, mens bussen stopper 200 meter fra huset, så I hurtigt kan smutte til Aalborg. I får også nem adgang til motorvejen og City Syd med Bilka, Ikea og mange andre butikker. Området er tilmed meget naturskønt, og eksempelvis bor I blot 650 meter fra skovens idyl.

I 2020 blev facaden renoveret, så I møder et indbydende hus, der også imponerer indendørs. Her kan I starte med at gå i køkkenet, hvor børnene kan slå sig ned med iPad’en ved køkkenhalvøen, mens maden bliver til. Alrummet er perfekt til plankebordet, der samler jer om gode middage, og i stuen sørger brændeovnen for den helt rigtige stemning, når sneen daler ned, og strikketøjet findes frem. Fra opholdsrummet er der også dør til haven.

De tre værelser er samlet ved et gangareal, og det ene er oplagt til forældrene, som får glæde af badeværelse en suite, mens endnu et baderum er klar til børnene.

Terrassen mod sydvest er skærmet godt af, så det er oplagt at nyde de solrige eftermiddage med yndlingsbogen lige her, når børnene spiller bold med vennerne i den grønne oase med store træer og spændende krinkelkroge. Fortil er der flisebelægning, og opgang til svalegangen.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne spændende villa.

Månebakken 3,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 130 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00751 Byggeår 1974 Energimærke C Plan 1 Kælder 60 m² Grund 1.105 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1638339040lobth1638339040@bc1638339040
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg