Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Asgård 60,
9700 Brønderslev

Villa 205 m2 6 rum
Pris 3.195.000 kr

Arkitekttegnet villa nær skov og hverdagsbehov

Beliggenheden og arkitekturen imponerer hos denne rummelige villa, der er velegnet til børnefamilien. Den fuldmurede bolig har gennemgået flere renoveringer inde som ude, hvor I også kan se frem til skønne terrassemiljøer i den hyggelige have.

Tilmed kommer I til at bo lige ved skoven, så børnene får en spændende legeplads, som de kan udforske med vennerne fra kvarteret. Nærområdet er også præget af stisystemer, der gør det let og trygt at færdes her. I bor tæt på både en daginstitution, skole og gymnasium, mens cykelturen til midtbyen klares på omtrent fem minutter. Endelig er der lokalt et bredt udvalg af fritidsaktiviteter i form af både fodboldklubben, rideklubben, golfklubben og andre sportsgrene.

Det helt særlige arkitektoniske udtryk bemærkes allerede fra første øjekast, og indenfor har man gjort meget ud af at skabe en rød tråd med egetræsgulv fra 2018. Samlingspunktet i hverdagen bliver det rummelige køkken-alrum, der også er perfekt, når I inviterer gæster til fødselsdage og højtider, for her kan dækkes op til mange. Køkkenet blev udskiftet i 2010 og har en moderne fremtoning. Fra alrummet er der adgang til pejsestuen, som tilgås via en trappe, da boligen er opført i forskudte niveauer. En anden ting, man har prioriteret højt, er foreningen mellem boligen og haven, og derfor er der udgang til terrassen fra både stuen og alrummet samt to værelser.

Afdelingen med værelser er samlet ved en fordelingsgang, og her er hele fire styks samt et fint badeværelse med dobbeltvask. Boligen har også et toilet, nyt bryggers fra 2020 og en kælder af høj standard med fire disponible rum samt et baderum.

Haven med vue til skoven emmer af idyl, og bagerst har I terrassen, der er delvist overdækket med et charmerende Sedum-tag, der skifter udseende efter årstiderne. Den store, sydvendte fliseterrasse foran huset bliver helt sikkert også et foretrukket opholdssted, når grillen findes frem.

Asgård 60,
9700 Brønderslev

Type Villa Boligareal 205 m2
Værelser
6
Pris 3.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.784 kr Udbetaling 160.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00514 Byggeår 1974 Energimærke c Plan 2 Kælder 47 m² Grund 1.008 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1601475646lobth1601475646@kt1601475646
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg