Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Skovtoften 8,
9000 Aalborg

Villa 240 m2 8 rum
Pris 8.495.000 kr

Arkitekttegnet villa med skoven i baghaven

Denne topmoderne, arkitekttegnede villa fra 2014 giver jer skoven lige i baghaven og en fordelagtig placering i Hasseris med gåafstand til skolen. Boligen er ideel til jer, der hverken går på kompromis med æstetik eller funktionalitet, begge dele er der nemlig skruet helt op for i det lækre hjem med højt til loftet, forældresuite, kontor og yderligere tre værelser. I haven kan hjemmets kok trylle i udekøkkenet fra 2019, mens børnene kan rende direkte ind i skoven fra den nemme grund.

Panoramaudsigten til skoven fra stuen gør naturen til kulisse for jeres hverdag i den stilfulde bolig med flisegulve i en stor del af huset samt gulvvarme overalt – selv i garagen. Det flotte samspil med omgivelserne gengives i harmoniske materialevalg, der matcher tidens trends. Blandt andet kan køkken-alrummet med Designa-elementer og en stor ø fremhæves, fordi rummet gennem to dørpartier bindes sammen med terrassen. Alrummet adskilles fra stuen med en mur midt for, hvor brændeovnen slår tonen an på kolde vinterdage. Bemærk også den ekstra loftshøjde i køkken-alrummet.

De fire værelser er optimalt fordelt, og særligt forældrene kan glæde sig over deres afdeling, hvor det nedsænkede badekar med vue til skoven bliver et herligt aktiv efter en lang dag, ligesom der er dobbelt bruseniche. Endelig er der yderligere et badeværelse samt et rum til vaskefaciliteterne og det helt særlige kontor med et stort glasparti mod dobbeltgaragen med elport.

Udendørs er den afskærmede terrasse orienteret mod skoven, og den nemme græsplæne giver plads til børnenes leg. Samtidig er beliggenheden på en blind, lukket vej med til at skabe rolige omgivelser. I kan gå til alt, I har brug for i hverdagen, mens cyklen på få minutter fragter jer til Hasseris Bymidte, medmindre I sætter kursen mod Aalborg centrum, der nås efter ti minutters pedalarbejde.

Skovtoften 8,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 240 m2
Værelser
8
Pris 8.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.673 kr Udbetaling 425.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00614 Byggeår 2014 Energimærke A2010 Plan 1 Grund 835 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1634364474lobth1634364474@td1634364474
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg