Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Straussvej 44,
9200 Aalborg SV

Villa 179 m2 6 rum
Pris 2.895.000 kr

Arkitekttegnet villa med fantastisk udsigt over Limfjorden

I Frejlev finder I denne flotte arkitekttegnede villa, som byder på spændende detaljer og ikke mindst en fantastisk udsigt over Limfjorden og Egholm.

Beliggenheden taler for sig selv, man er nemlig omgivet af skøn natur samtidig med at der er kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder. Huset er nemlig beliggende nær ved Frejlev Skole, sportshallen og diverse indkøbsmuligheder i Frejlev by. Ydermere er der blot 10 minutters kørsel til Aalborg Centrum eller City Syd.

Ejendommen udfolder sig over to plan, og man bliver i stueplan budt velkommen i en rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til den ene af husets to badeværelse samt husets bryggers. Fra entréen er der ligeledes adgang til husets flotte køkken, som er fra 2013. Fra køkkenet er der adgang til en fantastisk lys stue med et godt værelse for enden. Fra stuen er der direkte udgang til den store vestvendte terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes i ugenerte omgivelser.

Husets førstesal byder på en hyggelig stue med pejseindsats, hvorom I kan lune jer i de kolde måneder, mens I betragter den imponerende udsigt over byen og Limfjorden. Stuen fører videre til en fordelingsgang, hvor der er adgang til et flot renoveret badeværelse samt tre gode og rummelige værelser med skabsvægge.

Kort sagt, så får I her en flot villa, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed.

Straussvej 44,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 179 m2
Værelser
6
Pris 2.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.477 kr Udbetaling 145.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00146 Byggeår 1969 Energimærke c Plan 1 Grund 700 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1558735336lobth1558735336@bk1558735336
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg