Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Constancevej 2B,
9000 Aalborg

Villa 220 m2 7 rum
Pris 6.495.000 kr

Arkitekttegnet villa med attraktiv beliggenhed i Hasseris

På Constancevej 2B ligger denne arkitekttegnede villa centralt i Aalborg med kort afstand til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Her får I en rummelig villa med et dejligt opholdsmiljø samt hele fem værelser, hvorfor den egner sig helt perfekt til børnefamilien.

Fra adressen er der gåafstand til Aalborgs centrum, hvor I finder mange butikker og shoppemuligheder. I nærheden ligger også grønne områder i form af Mølleparken, og der er ligeledes kort til havnens spændende miljø.

Ejendommen er opført i 1985 og er tegnet af arkitekten Kjeld Malta, som har haft for øje at skabe en bolig, hvor det naturlige lys træder i karakter inden døre. Huset er løbende blevet vedligeholdt, senest i 2007, hvor førstesalen blev istandsat og fik etableret to værelser og et multirum.

Træd indenfor i den rummelige entré, hvorfra I ledes ind i villaens hjerterum – det store opholdsmiljø med stue og køkken-alrum ud i et. Køkkenet er udført med lysegrå skabselementer fra Svane Køkken, en massiv træbordplade og amerikanerkøleskab. Tilstødende er bryggerset, som indeholder vaskefaciliteter og egen indgang.

Fra køkkenet åbner skydedøre ind til alrum og stue, som forbindes flot af et TripTrap-parketgulv i mahognitræ. Rummets vinkel sørger for en naturlig adskillelse af spiseafsnittet og den bløde sofaafdeling. Her er også en hyggelig brændeovn og udgang til terrassen, som vender mod syd.

I stueplan finder I også forældresoveværelset, som har eget badeværelse med badekar og indbyggede skabe. Hertil kommer yderligere et indbydende badeværelse og to værelser, hvoraf et har indbyggede skabe.

Endelig byder førstesalen på yderligere to værelser og et stort repos, som kan anvendes som multirum. Heroppe er gulvet udgjort af flotte fyrretræsplanker.

Udenfor er haven nemt anlagt med et smukt, fredet bøgetræ og gode bede, som vokser flot op hver sommer.

Der er kort sagt tale om en suveræn familievilla med en skøn beliggenhed – book en fremvisning!

Constancevej 2B,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 220 m2
Værelser
7
Pris 6.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.471 kr Udbetaling 325.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00241 Byggeår 1985 / 2007 Energimærke c Plan 2 Grund 765 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202448lobth1569202448@td1569202448
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg