Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Jens Kalstrups Vej 1,
9000 Aalborg

Villa 210 m2 8 rum
Pris 6.395.000 kr

Arkitekttegnet funkisvilla i Hasseris

Pragtfuld arkitekttegnet villa, der i 2018 er blevet gennemgribende renoveret med tanke på funktionalitet, kvalitet og stil helt ned til mindste detalje.

Villaen er beliggende på lukket vej i Hasseris, der har det hele. Gode skoler, gode pasningsmuligheder, grønne områder samt et bredt udvalg af butikker for blot at nævne lidt af det, der gør hverdagen ekstra bekvem. Veletablerede stier gør det trygt for børnene at færdes, og både centrum og motorvejsnettet ligger inden for kort rækkevidde.

Villaen er med Junkers egeplanker i alle boligens rum, med undtagelse af bryggers, gæstetoilet samt badeværelserne, hvor der ligger et skønt gråt klinkegulv. Badeværelserne har endvidere gulvvarme. Tysk kvalitetskøkken fra øverste hylde af skalaen, som er udført med sans for detaljen. Her er der super gode løsninger, som vidner om kvalitet og funktionalitet. I forlængelse af køkkenet ligger en skøn spisestue. Villaens skønne opholdsstue har et pragtfuld lysindfald fra det store vinduesparti, der giver et skønt udsyn til den dejlige terrasse og resten af den spændende skrående have. I forlængelse af stuen ligger en hyggelig pejsestue. Værelsesafdelingen består af tre gode børneværelser, soveværelse og et lækkert badeværelse med dobbelt bruser.
Underetagen består af stort funktionelt multirum. Veldisponeret bryggers med masser af opbevaringsplads. Hyggeligt vinrum. Dejligt badeværelse med tilhørende sauna.

Dejlig stor og ugenert terrasse med indbygget pejs. Haven er niveauer og byder på mange charmerende buske og træer.

Jens Kalstrups Vej 1,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 210 m2
Værelser
8
Pris 6.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.670 kr Udbetaling 319.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00110 Byggeår 1974 Plan 2 Kælder 100 m² Grund 1.203 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202514lobth1569202514@td1569202514
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg