Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Tinbergens Alle 123,
9260 Gistrup

Villa 162 m2 5 rum

Arkitekttegnet funkisvilla i børnevenligt kvarter

Drømmer I om en arkitekttegnet funkisvilla med kvalitetsbevidste materialevalg i et roligt, børnevenligt kvarter kun 12 minutters kørsel fra Aalborg centrum?

I Sønder Tranders nær det nye supersygehus ligger denne moderne, arkitekttegnede villa, der er opført i 2018, så I kan se frem til særdeles lækre rammer om hverdagen. Tilmed flytter I til et dejligt område, der allerede har tiltrukket mange børnefamilier. I har nem adgang til motorvej og Aalborg centrum, som kan nås via cykelsti det meste af vejen. Velkommen til.

Kvalitet er prioriteret højt i huset, der er opført med Unika Alexandria-mursten fra Randers Tegl, ligesom inventaret indenfor er fra Svane med blandt andet en Corian-bordplade i køkkenet, og så har badeværelserne luksusregnbrusere fra Grohe. Grundplanen tilgodeser familielivet med en forældreafdeling, som har eget badeværelse og walk-in-closet. I samme del af huset ligger endnu et værelse, mens den modsatte ende er indrettet med to værelser, yderligere et badeværelse og et bryggers, som har udgang til en stor, flot dobbelt garage med gulvvarme, hvor der er plads til både biler, fester og fitnessrum.

Kernen i boligen er det stilsikre køkken-alrum med en imponerende loftshøjde, ovenlysvinduer, der kan åbnes, og en smart kogeø. Rummet fremstår særdeles stilrent og udseendet er i tråd med de øvrige materialevalg, der er gennemgående i boligen. Køkkenet har desuden dør til terrassen, så I kan servere morgenmaden udendørs, mens afdelingen også glider sammen med den hyggelige stue.

Sommerdage tilbringes på kompositterrassen med lys under overdækningen. Fra det solrige opholdsmiljø har I udsyn til børnene, der leger på græsplænen. I kan også rykke ind i drivhuset med plads til et cafésæt til en rolig stund med en god bog, mens sommerregnen trommer på taget.

I bosætter jer på en blind vej med et grønt areal lige nedenfor, hvilket bidrager til et dejligt vue, der strækker sig langt. I har kun 400 meter til bussen, og det tager heller ikke mange minutter at gå til nærmeste indkøbsmulighed. Beliggenheden nær universitetet placerer jer også i cykelafstand til Gigantiums mange sports- og kulturtilbud.

Er det jeres drømmebolig? Kontakt os for en fremvisning.

Tinbergens Alle 123,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 162 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00583 Byggeår 2018 Energimærke a2010 Plan 1 Grund 694 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1611551217lobth1611551217@td1611551217
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.







Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.






Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn






Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler





Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg