Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Bettyvej 30,
9280 Storvorde

Villa 218 m2 7 rum
Pris 2.995.000 kr

Arkitekttegnet familievilla med indbydende udsigtsstue

Følg naturstien til Limfjorden eller sæt kursen mod Aalborg, der nås på omtrent et kvarter – dette er blot nogle af højdepunkterne, som denne arkitekttegnede villa fra 2008 i Storvorde præsenterer. Den moderne hjemmebase har tilmed en dejlig udsigt, der fremhæves af store glaspartier i stuen på første sal, mens to af de fem værelser har hems.

Foruden de mange herlighedsværdier i huset kan I også glæde jer over, at Storvorde tilbyder attraktive rammer for børnefamilien. Her er både skole, pasningstilbud og indkøb samt gode stisystemer. Endda er der masser af aktiviteter i byen, blandt andet mountainbikespor og idrætshal. Natur folder sig også ud i nærområdet, hvorfra I efter få kilometer står ved Limfjorden.

Den lyse facade er beklædt med Superwood, og træ/alu-vinduerne fra Rationel sørger for, at huset ikke kræver meget vedligehold. Indenfor breder fine trægulve og fliser sig gennem hele huset, der i en del rum har gulvvarme. Endda matcher elementerne i køkken, badeværelser og bryggers, hvilket bidrager til en rød tråd i boligen.

Kvadratmeterne fordeler en lækker afdeling med fem værelser, hvoraf ét er en forældresuite med eget badeværelse, som er det ene af to i huset. Køkken-alrummet med brændeovn samler jer om madlavning, lektielæsning og måltider, og her er elementerne opstillet med en praktisk ø. En havedør leder endda videre ud på terrassen, så morgenbrødet kan nydes under åben himmel. Ved bryggerset giver et gangareal adgang til både garage og carport.

Første sal imponerer med en utrolig smuk stue, hvor loftet er ført til kip og høje glaspartier lader blikket vandre mod skovens træer. Heroppe er der ligeledes brændeovn og kig ned i køkkenet.

Gå også en tur i haven, hvor terrassen mod sydvest er delvist overdækket, så de lune sommeraftener kan tilbringes i den grønne oase, der også tilbyder plads til børnenes badebassin og trampolin.

Bettyvej 30,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 218 m2
Værelser
7
Pris 2.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.945 kr Udbetaling 150.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00651 Byggeår 2008 Energimærke a2010 Grund 861 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg