Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Video

Kornmarken 107,
9240 Nibe

Villa 184 m2 5 rum
Pris 4.345.000 kr

Arkitektonisk perle i børnevenligt nybyggerkvarter

Drømmer I om at omgive jer med nye materialer i et fredfyldt og meget børnevenligt område? Så bliver jeres ønsker opfyldt her. I det skønne nybyggerkvarter på Kornmarken i Nibe, kan I se frem til at flytte ind i en æstetisk etplans funkisvilla på 184 kvadratmeter tegnet af arkitektfirmaet m2plus.

Arkitektfirmaet m2plus har sørget for, at boligen kommer til at præsentere sig med et minimalistisk udtryk, mange lækre detaljer og et attraktivt materialevalg inde såvel som ude. Husets facader er tegnet med en kombination af Randers Tegl Prima Bellagio, sortmalede stokke og sort falzonal på carporten.

Husets hjerte bliver det store køkken-alrum, hvor køkkenet opføres med inventar- og hvidevarepakke fra Svane Køkkenet. Den hævede kube giver en lofthøjde på cirka 3,4 meter i køkken-alrummet, hvilket skaber en helt fantastisk rumfornemmelse. I køkkenet er der også indtegnet en hyggelig alkove. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet, og her giver hjørnevinduet et fantastisk lysindfald, mens der også er fundet plads til et siddevindue, som er det perfekte sted at slappe af med en god bog.

Forældreafdelingen består af et soveværelse med walk-in-closet, og den integrede skydedør åbner til masterbad/wellnessafdelingen, hvor badekaret står klar til afslapning og velvære. Derudover rummer huset yderligere tre værelser samt et badeværelse. Badeværelserne opføres med væghængte toiletter med soft-luk, unidrain afløb samt en moderne sanitetspakke i matsort. Dertil byder huset på et praktisk bryggers samt en god entré, hvor der er et integreret indhak med plads til overtøjet.

Huset har hele to overdækkede terrasser på samlet 30 m2, hvor familien kan nyde kaffen fra morgenstunden og senere aftensmaden med plads til familien og gæster.

Af andre detaljer kan nævnes en indvendig murstensvæg og cedertræs stokke, solafskræmende glas i alle vinduespartier mod syd, øst og vest, Velux ovenlysvindue, 50 stk. LED spots samt massive døre fra Swedoor inkl. plus karme.

Nibe byder både på frisk havluft, et stemningsfuldt bymiljø og perfekte betingelser for familielivet. I kan glæde jer over nærheden til Limfjorden, som indbyder til svømmeture på de varme sommerdage, mens vandet året rundt er en smuk kulisse til løbeturene.

Med Nibe Skole, daginstitutioner og idrætstilbud indenfor kort afstand, er I på Kornmarken tæt på alt hvad børnefamilien har brug for. Ligeledes er I nær byens butiksliv, supermarkeder og spisesteder, og derudover når I City Syd med Bilka og storcentret i Aalborg på omtrent 20 minutter.

Kontakt os allerede i dag for mere information om projektet eller øvrige modeller og muligheder hos m2concept.

Kornmarken 107,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 184 m2
Værelser
5
Pris 4.345.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.563 kr Udbetaling 220.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00815 Byggeår 2022 Energimærke A2020 Plan 1 Grund 806 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1638343504lobth1638343504@bc1638343504
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg