Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ravnhøj 70,
9000 Aalborg

Villa 178 m2 6 rum
Pris 6.995.000 kr

Arkitekttegnet villa med pragtfuld udsigt i Hasseris

På eftertragtede Ravnhøj i Hasseris har I nu chancen for at overtage dette fantastiske arkitekttegnede villa. Med adresse her nyder I både godt af en fredelig atmosfære med pragtfuld udsigt udover byen og Limfjorden samt den korte afstand til dagligdagens fornødenheder. Samtidig kan I se frem til en velindrettet bolig med fire gode værelser og to åbne opholdsmiljøer.

Villaen rummer flere lækre detaljer – Heriblandt kan nævnes en god loftshøjde, hvor akustiklofterne er med til at give en effektiv støjdæmpning i alle opholdsrum. Ydermere skal det nævnes at der er et pragtfuldt lysindfald i hele huset, da lyset strømmer ind fra husets mange store vinduer. Villaens kvadratmeter fordeler sig over to fulde etager, hvilket er unikt for område.

Villaen byder på et skønt køkken-alrum, hvor køkkenet fremstår med klassiske materialer og god opbevaringsplads. Dagens måltider kan nydes i alrummet, som har et dejligt lysindfald samt direkte udgang til en god sydvestvendt terrasse.

Efter måltidet i alrummet kan I trække jer ovenpå i stuen og nyde den fantastiske udsigt. Når natten melder sin ankomst, kan I trække hver til sit på de fire værelser, der ligger jævnt fordelt i boligen. Alle værelserne beriges af en god rummelighed. Slutteligt har huset et bryggers og et badeværelse på hver etage.

Villaen er fuldmuret og I kommer ikke til at skulle tænke særligt på vedligehold, da huset er opført i år 2001. I kan endvidere glæde jer over carporten samt garagen, hvor der er plads til både bil og evt. værksted.

Hjemmet er placeret i et historisk og fredet område med gravhøje, som giver fred og ro midt i byens travlhed. I får rare naboer og har hverken langt til skov, midtbyen, indkøb, daginstitution ligesom der er stisystem til skolen.

Ring og bestil en fremvisning.

Ravnhøj 70,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 178 m2
Værelser
6
Pris 6.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.596 kr Udbetaling 350.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00404 Byggeår 2001 Energimærke c Plan 2 Grund 792 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1586451103lobth1586451103@bk1586451103
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg