Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Jens Stoffersens Vej 28,
9000 Aalborg

Villa 191 m2 5 rum
Pris 5.498.000 kr

Absolut velholdt og familievenlig villa i attraktive Hasseris

Det er forenden af en rolig og blind vej i Hasseris, at I møder denne villa, som byder på absolut velholdte og moderne rammer, der er lige til at flytte ind i. Boligen danner fortrinlige rammer om familielivet med fire værelser, to indbydende opholdsmiljøer og en skøn, sydvestvendt gårdhave.

Den solide villa fra 1974 præsenterer sig nydelig med et sortglaseret tegltag og hvide vinduesrammer. Det er værd at nævne, at gæstebadeværelset blev lavet i 2015, mens 2018 bød på nye døre og velux-vinduer med el/regnsensor i hele huset.

Ved ankomst kan bilen parkeres i den integrerede garage, som giver direkte adgang til bryggerset. Her folder boligen sig ud via en veldisponeret planløsning uden spildplads, hvor en minimalistisk indretning og et helt fantastisk lysindfald fra de mange velplacerede ovenlysvinduer gennemstrømmer boligen. Køkken-alrummet prydes af et flot klinkegulv, som skaber en tidløs elegance. Invita-køkkenet har et moderne udtryk med sine hvide elementer toppet af en granitbordplade. Her findes også en ovn i ergonomisk højde og en kogeø. Stuen og udestuen er i åben forbindelse blot bundet sammen af et smukt plankegulv. Stuen har en hyggelig brændeovn, mens udestuens høje vinduesflader langs væggene drager gårdhaven ind. Videre findes et oplagt forældresoveværelse med skabsvæg samt eget badeværelse med spabad og en glasafskærmet bruseniche. Dertil kommer yderligere tre værelser, der foruden et soveværelse kan indrettes som børneværelser, kontor eller hobbyrum. Boligen fuldendes af et pænt gæstebadeværelse med mosaiksten på gulvet og en muret bruseniche.

Udenfor venter jer en dejlig gårdhave med terrasse, hvor I kan placere havesættet og nyde privatlivet bag halvmurene.

Med denne beliggenhed kommer hverdagen til at glide let med gåafstand til pasningstilbud og Hasseris Gymnasium, mens en kort cykeltur leder til Gl. Hasseris Skole. Endelig er I tæt ved grønne arealer, hvor I kan gå afslappende ture ad stierne.

Jens Stoffersens Vej 28,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 191 m2
Værelser
5
Pris 5.498.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.602 kr Udbetaling 275.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00150 Byggeår 1974 / 2003 Energimærke c Plan 1 Grund 840 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586449134lobth1586449134@kt1586449134
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg