Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Hadsundvej 86B, 1. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 88 m2 4 rum
Pris 1.645.000 kr

4Ver med køkken-alrum ti minutter fra Nytorv

Leder I efter en lys og indbydende lejlighed, der ligger i Vejgaard, hvor I har alt fra skoler til gode indkøbsmuligheder samt nem adgang til Aalborg centrum og AAU? Så har vi den ideelle bolig til jer på Hadsundvej – her kan I glæde jer til at flytte ind i en pæn ejendom. Velkommen til.

Turen til nærmeste dagligvarebutik kan tælles i skridt, og det tager heller ikke lang tid at gå til Vejgaard Bymidte, hvor I finder specialbutikker, bibliotek og adskillige supermarkeder. Nytorv nås på omtrent ti minutter på cyklen, så Aalborgs rige kulturliv, spisesteder og shoppingmuligheder får I nem adgang til. I kan også tage bussen, som stopper under 200 meter fra huset, mens både skole og pasningstilbud findes i en radius af omtrent 500 meter. Derudover er der kort til fitness, AAU, motorvejen og nær jer har I flere grønne områder, såsom Sohngårdsholmparken, hvor løbeskoene kan luftes.

Det første I bemærker, når I træder ind i entréen, er den skønne atmosfære, som hersker overalt, så man føler sig straks hjemme i den veldisponerede lejlighed. Kvadratmeterne er fordelt over et smart køkken-alrum, hvor de grebsfrie elementer bidrager til det moderne udtryk, mens spisekrogen bliver et praktisk aktiv i hverdagen. Den lyse stue har også en fin størrelse, og her får I snildt plads til både sofaen og middagsbordet. Endelig er der tre værelser, så her er mange spændende indretningsmuligheder. Yderligere har lejligheden både toilet og badeværelse, hvilket er super i den travle hverdag eller hvis I påtænker en delelejlighed.

Området omkring ejendommen er flot holdt med veltrimmede plæner, der bidrager til et indbydende miljø, og har I børn er der plads til boldspil og leg.

Er det jeres drømmebolig? Tag første skridt – book en fremvisning.

Hadsundvej 86B, 1. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 88 m2
Værelser
4
Pris 1.645.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.094 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00578 Byggeår 1969 Energimærke d Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1606279883lobth1606279883@kt1606279883
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg