Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Boulevarden 44, st. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 109 m2 4 rum
Pris 2.395.000 kr

Indflytningsklar 4Ver med brugsret til parkering

Leder I efter en masse gode kvadratmeter centralt i Aalborg? Så har vi en super fin fireværelses lejlighed på Boulevarden med det skønneste gårdmiljø, der er som en grøn oase midt i byen. Dertil kommer kort gåafstand til gågaden, havnefronten og byens mange spisesteder.

Lyder dette som ingredienserne til jeres boligdrøm, så skal I glæde jer til at indrette den lyse og flotte lejlighed med originale trægulve. Som det første træder I ind i en entré med plads til sko og jakker, og herfra folder boligen sig ud med to stuer en suite, så I kan etablere en spisesektion og finde plads til hjemmekontoret. Rummene bindes sammen af franske døre, der lader sollyset flugte gennem rummene.

Det store køkken indbyder til at finde kogebogen frem og imponere gæsterne. Bag de tidløse låger er der fint med opbevaringsplads, og tilmed kan I placere et spisebord i hjørnet til de hurtige morgenmåltider.

Med to værelser får I endnu flere spændende indretningsmuligheder, og som bonus er der et stort badeværelse med brus og plads til vaskefaciliteterne, så hverdagen glider let.

Det hyggelige gårdmiljø er perfekt til en rolig stund i solen med en lækker iskaffe, eller måske I har slået en smut forbi et af de nærliggende spisesteder efter takeaway. Der er endda opstillet bordbænkesæt, som I kan slå jer ned ved, mens der også både er cykelskur og gode parkeringsmuligheder.

I bor kort fra Grønttorvet, masser af indkøbsmuligheder og alle byens fristelser, mens tempoet sættes helt ned i Kildeparken, der er også er perfekt til løberuten og leder jer mod AKKCs mange kulturtilbud. Nærheden til Kennedys gør det let at hoppe på toget, når I skal udenbys, ligesom der er busforbindelser rundt i Aalborg og videre ud i landet herfra.

Alt i alt en attraktiv bolig midt i Aalborg – kontakt os for en fremvisning.

Boulevarden 44, st. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 109 m2
Værelser
4
Pris 2.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.689 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00633 Byggeår 1909 Energimærke C Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1632118136lobth1632118136@bc1632118136
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.







Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.






Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn






Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler





Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg