Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Skivervej 115,
9310 Vodskov

Villa 181 m2 5 rum
Pris 2.595.000 kr

Imponerende villa med Limfjordsudsigt

Midt i det smukke landskab langs Limfjorden ligger denne flotte ejendom, der er klar til at slå dørene op for jer. Villaen byder på et væld af æstetiske lækkerier såsom karnappen, kipførte lofter og ikke mindst vandudsigten. Beliggenheden tiltaler familien, som vil bo naturskønt, men samtidig med nem adgang til hverdagens behov og en køretur på omtrent 15-20 minutter til Aalborg.

Skolebussen sørger for at bringe børnene til Vester Hassing, hvor I også finder indkøbsmuligheder og pasningstilbud. Foruden fjorden har I den fantastiske natur i Hammer Bakker tæt på, hvilket bidrager til, at placeringen er i toppen af skalaen.

Den 3.693 kvadratmeter store grund folder sig omkring de hvide bygninger med en legevenlig plæne og et lukket gårdmiljø, der fungerer som terrasse. Den private oase glider over i åbne marker, som strækker sig mod vandet. Tilmed bor I på vandsiden uden trafikstøj, så der hersker den skønneste atmosfære omkring jer.

Herlighederne fortsætter i boligen, hvor man på bedste vis har forenet nostalgiske detaljer med moderne komfort, som tilsammen skaber en fortrinlig hjemmebase. Kvadratmeterne fordeler sig over halvandet plan med hovedparten i stueetagen, der er præget af en imponerende loftshøjde og store glaspartier, som lader jer nyde vuet til rådyrene på markerne og skibene, der sejler forbi på fjorden.

I kan se frem til et indbydende køkken-alrum, hvor elementerne i landstil er opstillet med en kogeø. Der er åben forbindelse til førstesalen, men det er den elegante glaskarnap, der fuldender visionen. Fra alrummet når I stuen med brændeovn og udgang til terrassen, og endelig er der to værelser, badeværelset med et luksuriøst spa samt et bryggers og fyrrummet. Ovenpå træder I op på en møblerbar repos med adgang til et værelse. Foruden hovedhuset har I en garage af høj standard med flere anvendelsesformål samt en mindre tilbygning med carport.

Skivervej 115,
9310 Vodskov

Type Villa Boligareal 181 m2
Værelser
5
Pris 2.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.251 kr Udbetaling 130.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00503 Byggeår 1928 / 1995 Energimærke d Plan 2 Grund 3.693 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1597329708lobth1597329708@kt1597329708
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg