Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Islandsgade 13, 2. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 78 m2 3 rum

Charmerende lejlighed med kig til Østre Anlæg

Øgadekvarteret er en attraktiv bydel både for studerende eller dig, der gerne vil bo centralt. Det er let at cykle til Universitetet i Øst, og nærmest lige uden for døren har du Østre Anlæg, som er et populært sted at mødes med vennerne eller nyde rekreative gåture om søen.

Faktisk kan du se parken fra lejligheden, der også har et herligt kig til arkitektoniske Sankt Markus Kirke. Den lyse og indbydende bolig har plankegulv, højt til loftet samt stukkatur og fremstår virkelig pæn med en god rumfordeling. Her er to stuer en suite, hvilket giver flere indretningsmuligheder, som eksempelvis en dagligstue og en spisesektion. Køkkenet har en super fin størrelse, og man har virkelig udnyttet alle kvadratmeter til et ekstra skabsmodul, der giver mere bord- og opbevaringsplads.

Badeværelset tilgås fra soveværelset, men det ligger lige ved døren, hvilket er ideelt, når du har gæster, og så er det tilmed smart med en lækker regnbruser. En anden gennemtænkt detalje er det lille aflukke ved entréen, hvor vaskemaskinen kan installeres. Du får desuden et loftrum, og så er det muligt at leje en garage.

Bag ejendommen finder du den skønneste fællesgård med hyggelige solkroge og bordbænkesæt. Når du skal handle ind, har du flere muligheder med Rema 1000 omkring 500 meter fra ejendommen og alle butikkerne i Vejgaard, medmindre aftensmaden skal hentes hos Bogø Sandwich eller SushiMania, for bare at nævne nogle af de take-aways du har i nærheden. Bussen stopper nærmest lige uden for din hoveddør, men du kan sådan set gå eller cykle til det meste i centrum, hvilket betyder at få minutters pedalarbejde bringer dig til Fitness World, Friis eller Nytorv.

Er det din drømmebolig? Kontakt os for en fremvisning.

Islandsgade 13, 2. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 78 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00483 Byggeår 1926 Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1601476810lobth1601476810@kt1601476810
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg