Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Regnar Juels Vej 21,
9210 Aalborg SØ

Villa 300 m2 7 rum

300 stemningsfulde boligkvadratmeter og udsigt over Aalborg

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde Gug Kirkes tidligere præstebolig. Villaen er ligesom kirken tegnet af Inger og Johannes Exner, og den tilbyder stemningsfulde rammer samt masser af plads med blandt andet fem rummelige værelser og to vestvendte stuer en suite. Begge stuer har mere end tre meters loftshøjde, synlige bærende bjælker og udgang til en svalegang, hvor I ligesom inde i stuerne kan nyde en smuk udsigt over Aalborg.

Husets have er usædvanligt stor og minder mest af alt om en park. Og fra adressen leder et trygt stisystem jer gennem et hyggeligt, grønt område og ned til kirken, hvoromkring I finder alle hverdagens fornødenheder.

Der er maksimalt seks minutters spadseretur til både skole, daginstitutioner og indkøb. Og ungerne skal ikke passere så meget som en enkelt trafikeret vej på deres skoletur om morgenen. Stisystemet leder endda videre til Østerådalens rekreative naturområde, hvor I kan gå på opdagelse ved søerne og engen – og måske tage familiens firbenede medlem med i hundeskoven. Vil I ind til Aalborg Centrum, tager det et kvarter på cykel.

Villaen blev opført i 1974 og præsenterer sig i dag velholdt med 300 charmerende boligkvadratmeter fordelt over to plan. Etagerne bindes sammen af en rundmuret trappeskakt, hvor I ligesom i resten af huset kan ane murværket bag den hvide vægmaling. Her er desuden en rummelig garage på 35 kvadratmeter.

Det store boligareal giver jer mange forskellige indretningsmuligheder. Fire af værelserne ligger i underetagen og har alle terrassedøre ud mod haven, mens det sidste befinder sig på overetagen og oplagt kan fungere som enten forældre- eller teenageafdeling.

Både ovenpå og i underetagen leverer sorte dør- og vinduesrammer en skarp kontrast til de hvide vægge, og gulvene udgøres næsten over det hele af enten mursten eller massive træplanker. Og så skal det bemærkes, at der fra spisekøkkenet er adgang til en hyggelig, sydvendt gårdhave med sol dagen lang.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning!

Regnar Juels Vej 21,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 300 m2
Værelser
7
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00096 Byggeår 1974 Energimærke e Plan 2 Kælder 150 m² Grund 2.056 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1579945026lobth1579945026@hi1579945026
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg