Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Sofievej 158, 2.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 70 m2 2 rum
Pris 1.125.000 kr

Velindrettet 2V’er med altan i Aalborg

Kun en kort cykeltur fra centrum af Aalborg møder du denne velindrettede og flotte toværelseslejlighed med en sydvendt altan til at tilbringe sommeren på. Du bliver en del af et roligt område tæt på Sohngårdsholmparken, supermarkeder og et væld af uddannelsesinstitutioner som Aalborg Universitet, Tech College Aalborg og UCN.

Dit nye hjem er placeret på anden sal af en nydelig etageejendom med en sund ejerforening og brugsret til private parkeringspladser samt en god kælder med bl.a. eget depotrum og god cykelparkering. Der er elevator i ejendommen. I midten af den U-formede bygning finder du et grønt areal med legeplads og bordbænkesæt.

Med det samme du træder indenfor i boligen, bemærker du den veldisponerende udnyttelse af kvadratmeterne, de klassiske parketgulve, og hvordan alt er passet godt på gennem årene. I 2015 er alle vinduerne, altan- og hoveddøren udskiftet, og det er ganske tydeligt at fornemme den indbydende indretning og det fine lysindfald.

Entréen fører dig forbi en indbygget skabsvæg og til det hyggelige køkken-alrum, hvor det tidløse køkken med hvide elementer og alle nødvendige hvidevarer udfolder sig. Her er plads til en spisesektion, så venner og familie kan holde øje med dine kulinariske evner, når de inviteres til spisning. Alrummet åbner også op til et bryggersareal med vaskefaciliteter, ekstra opbevaring og adgang til det pæne brusebadeværelse.

Boligen afrundes på bedste vis af den dejlige stue, der kan arrangeres med et længere spisebord samt bløde møbler til afslapning. Ved siden af stuen ligger det regulære soveværelse med en bred skabsvæg.

I de lune måneder åbner du op til altanen fra stuen, der strækker sig i hele rummets længde. Herude kan du stille et cafésæt, blomsterkrukker og nyde udsigten til kvarterets trætoppe.

Book en fremvisning af Sofievej 158.

Sofievej 158, 2.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 70 m2
Værelser
2
Pris 1.125.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.654 kr Udbetaling 59.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00216 Byggeår 1963 / 1992 Energimærke c Plan 1

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1569202526lobth1569202526@bak1569202526
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg