Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Samsøgade 27, 3. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 69 m2 2 rum
Pris 1.398.000 kr

2 værelses med to altaner og central beliggenhed i Aalborg

Med adresse tæt på både rekreative områder og pulserende bymiljø finder du denne toværelseslejlighed med adresse på Samsøgade 27 i Aalborg. Boligen har overordnet set et lyst og tiltalende indre, og så kan du se frem til hele to altaner.

Rundturen starter i køkkenet, hvor et moderne og tidsløst udtryk møder dig med enkle, grebsfri fronter ledsaget af en klassisk bordplade samt hvide, rektangulære fliser bag arbejdsoverfladen. Dertil får amatørkokken gode forhold med et gaskomfur, og så er det herfra, at du kan tilgå den første altan.

Fortsæt ind i stuen, som har en størrelse, der både giver dig rig mulighed for at arrangere en spisesektion og indrette det bløde møblement til hyggelige filmaftener. I sommerhalvåret er det oplagt at trække ud på den vestvendte altan og nyde et glas rosé i den lune aftensol i venners lag.

Badeværelset har hvidt interiør, og soveværelset kan rumme dobbeltsengen såvel som et kontorafsnit og et klædeskab.

Du råder over et depotrum, og i gården er der fri parkering. Desuden bliver du en del af en velfungerende ejerforening.

Beliggenheden kan man heller ikke sætte en finger på – fra adressen er der en kort spadseretur til Østre Anlæg, hvor du kan slappe af på plænen, mens du betragter vindens krusninger på søen. Springer du på cyklen, er der ikke meget længere til havnens leben, mens mulighederne i Aalborg Centrum også nås til fods. Herinde kan du snuppe et måltid mad på et af de mange spisesteder, efter du har shoppet i de adskillige specialbutikker. Kulturelle muligheder og studiefaciliteter er ligeledes en del af nærmiljøet.

Bestil en fremvisning.

Samsøgade 27, 3. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 69 m2
Værelser
2
Pris 1.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.929 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00335 Byggeår 1951 Energimærke d Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586448421lobth1586448421@kt1586448421
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg